OurLiving - din digitala
bopärm med extra allt!

Välkommen till framtiden!

FÖR BOSTADSÄGARE

modern Office

Om du köpt en ny bostad av en bostadsutvecklare som är partner med OurLiving kommer du att få all tillgänglig information om bostaden förifylld i OurLiving-appen så att du sedan själv kan ändra och lägga till efterhand. Läs mer på din leverantörs kundsida här.

 

Som befintlig bostadsägare kan du enkelt lägga upp din egen bostad och samla all relevant information kopplad till bostaden. Värdehandlingar, vitvaror, avtal, instruktioner, inventarier, dokument och bilder laddas enkelt upp och lagras smidigt i appen. Undvik att tappa bort viktiga dokument kopplat till bostaden genom att samla dem digitalt. Några av de funktioner OurLiving-appen kan hjälpa dig med som bostadsägare att hantera: 

• Bostaden och alla utrymmen
• Inventarier, material och byggnadsdelar

• Säkerhet och teknik
• Dokument och bilder (t.ex. bruksanvisningar, ritningar etc.)

• Förslag till underhållsåtgärder
• Påminnelser och Att Göra-listan med pushnotiser i mobilen
• Kontaktlista

Är du medlem i en bostadsrättsförening kan du även få förenings-
information i appen: 
• Nyheter, information och kalenderhändelser

• Serviceanmälan till bostadsrättsföreningen

• Styrelserum för BRF-styrelsens medlemmar

FÖR HYRESGÄSTER

Par i ett kök

Om du bor i en fastighet där fastighetsägaren är partner med OurLiving kan du som hyresgäst, direkt i OurLiving-appen, ta del av all relevant information om fastigheten och lägenheten du bor i. Information om parkering, städning. besiktning, avtal och kontaktuppgifter finns tillgängligt snabbt och enkelt. 


Utöver detta, har OurLiving skapat möjligheter för kommunikation mellan hyresvärd och hyresgäst. Du kan ta del av de senaste nyheterna från fastighetsägaren som berör dig och dina grannar i huset. I en kalendervy får du som hyresgäst dessutom enkelt översikt över kommande aktiviteter i fastigheten, sommarens grillfest och andra viktiga datum att boka in. OurLiving-appen håller dig helt enkelt, via push-notiser, uppdaterad kring vad som är på gång i fastigheten. 

 

Förutom viktig kommunikation från din hyresvärd, kan du som hyresgäst göra serviceanmälan och enkelt ladda upp dina egna avtal, viktiga kvitton, bruksanvisningar, bilder och inventarier som du markerar som privata.

Modern Meeting Room

1. LADDA NER APPEN! 

Du laddar enkelt ner OurLiving via App Store eller Google Play. Appen är kostnadsfri.
Klicka på någon av länkarna nedan för att påbörja ditt nya boendet! 

appstore.png
googleplay.png

TEKNISKA KRAV

För att all funktionalitet ska fungera med full prestanda och den bästa användarupplevelsen krävs att din Smartphone inklusive operativsystem inte är för gammal.

 

För Iphone krävs iOS 10.0 och nyare vilket innebär att mobilen kan vara som äldst en Iphone 5. För Android-baserade mobiler gäller Android 5.0 eller nyare.

FAQ

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna. Har du något du undrar över? Skriv till oss på support@ourliving.se

KAN VEM SOM HELST ANVÄNDA OURLIVING?

Absolut. Det enda du behöver är en mailadress. Du väljer ett personligt lösenord, godkänner konto via ett mail och sedan är du igång. Enklare kan det inte bli.

Har du fått bopärmen från en bostadsutvecklare eller hyresvärd så får du automatiskt en kontoinbjudan.

KAN JAG LÄGGA TILL FLER UTRYMMEN?

Du kan enkelt både lägga till och ta bort rum i ditt 'digitala' hus. Till varje utrymme kan du sedan direkt lägga till de inventarier som hör till utrymmet.

På samma sätt kan du lägga till en helt ny bostad, t.ex. sommarhuset.

HUR FUNGERAR ATT-
GÖRA-LISTAN?

Att-göra-listan är ett supersmart verktyg som gör ditt boende både smartare och enklare. Lägg till din egen enkla kom-ihåg-notering i listan eller välj ett färdigt underhållsförslag från proffsen i underhållsbiblioteket.