top of page

OurLiving

En digital boendeplattform - smartare och tryggare.
Hur kan vi hjälpa dig?

Privatperson

JAG ÄGER EN BOSTAD
ELLER ÄR HYRESGÄST

 

Läs mer

Bostadsutvecklare

JAG BYGGER SMÅHUS ELLER
FLERBOSTADSFASTIGHETER

Läs mer

Bostadsrättsförening

JAG ÄR STYRELSEMEDLEM
OCH BOR I EN BRF

Läs mer

OurLiving + Compare-IT = #smart proptech

Bygg- och fastighetsindustrin är inne i en intensiv digitaliseringsfas för att effektivisera byggprocessen, förvaltningen och i slutänden skapa en attraktiv boendemiljö för hyresgäster och bostadsköpare. OurLiving har sedan 2016 utvecklat en stödjande plattform för denna digitalisering för bostadsutvecklare, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.  I ett webbaserat administrationsgränssnitt och en användarapp erbjuds stöd för hela 'kundresan' med bland annat tillvalshantering, digitala bopärmar, bokningsfunktioner, kommunikation och ärendehantering.

OurLiving är sedan 22 december 2021 en del av Compare-IT vilket bland annat innebär att OurLiving-plattformen kompletteras med en mängd fantastiska smarta hem-funktioner.

compare-it_logoblack.png

Compare-IT är ett  börsnoterat Malmöbaserat mjukvarubolag som tillhandahåller nyckelfärdiga SaaS tjänster för digitalisering av byggande, förvaltning och boende. Bolaget grundades redan 2005 och har således lång erfarenhet av digitalisering inom fastighetsbranschen och tillhandahåller idag tjänster som bygger på hårdvaran Smart Homeline. Denna produktserie innefattar tjänster som bygger både på trådlös- och trådbunden lösning.

Fler tjänster tillkommer över tid. Compare-IT har tydligt uttalat sina ambitioner om att konsolidera branschen som idag är fragmenterad och detta ska ske via förvärv samt samarbeten för att positionera sig inom Proptech. 

SmartHome_logo.png

OurLiving i korthet

Upptäck möjligheterna med OurLiving

iphone.jpg

OURLIVING FÖR BOSTADSUTVECKLARE OCH BRF:ER

 För bostadsutvecklare och hyresvärdar (fastighetsägare) som vill ha ett modernt, hållbart och professionellt sätt att lämna över information och dokumentation till bostadsköpare och hyresgäster är OurLiving en lättarbetad och effektiv webbaserad backoffice-plattform. Bopärmarna skapas digitalt med hjälp av mallar för såväl hela bostadsprojekt som för enskilda bostäder och distribueras sedan med ett klick till användarens OurLiving-app. På plattformen finns även tillvalshantering och funktioner för felanmälan.

Se För bostadsutvecklare.

 

OurLiving ger också möjlighet att hantera både information och kommunikation löpande med bostadsägare och hyresgäster, samt gemensam information, nyheter och events för t.ex. en bostadsrättsförening, BRF. 

Läs mer under För bostadsrättsföreningar.

ALLT SOM HAR MED HEMMET ATT GÖRA - 
I DIN FICKA

OurLiving ersätter den traditionella bopärmen med en lättanvänd mobil, digital och hållbar lösning som låter bostadsinnehavaren lagra och komma åt all information om bostaden från OurLiving-appen i telefonen. Ritningar, avtal, kvitton, drift- och skötselinstruktioner finns lättillgängligt i appen. Bostadsinnehavaren får automatiska påminnelser om garantitider och när det är dags att göra underhåll. Vid försäljning av bostaden följer all information med till köparens OurLiving-konto - ett mervärde som visar på ordning och reda helt enkelt! 

 

Köper du en ny bostad från en av våra partners kommer du att få bopärmen digitalt med all information levererad i OurLiving-appen,
men det går naturligtvis att använda appen även för befintliga bostäder.

Är du medlem i en bostadsrättsförening så får du all gemensam information, nyheter och aktiviteter från föreningen direkt i appen.

 

Läs mer under För privatpersoner.

utrymmen.jpg
Antenn tallar

EN BÄTTRE VÄRLD, PÄRM FÖR PÄRM

På OurLiving brinner vi för hållbara och smarta digitala lösningar.  Varför trycka tusentals bopärmar och dokument när allt kan finnas digitalt och dessutom uppdateras löpande?  Vi är övertygade om att tiderna för pappershantering är förbi. Vår lösning reducerar pappersanvändningen (tänk så många träd vi räddar) och är dessutom ett hjälpmedel för bostadsägaren att lära sig mer om, ta hand om och öka värdet på sin bostaden över tid.

OurLiving-Logotype-green-RGB.png
bottom of page