OurLiving för alla

Bostadsrättsföreningens digitala kommunikationsplattform

STYRELSENS DRÖM

Ritning på ett styrelse

För Bostadsrättsföreningar som vill hålla sina medlemmar informerade, uppdaterade och delaktiga i föreningens verksamhet, är OurLiving en digital kommunikationsplattform.​
Till skillnad från en papperslapp på anslagstavlan, mail-utskick eller en hemmasnickrad hemsida är både OurLivings app och OurLiving Backoffice från grunden utformade för att vara enkla att använda och administrera för alla och ge ett bra processtöd för styrelsen i en bostadsrättsförening. ​
Detta ger en effektiv och säker distribution av föreningens information  med påminnelser (pushnotiser) till medlemmarnas mobiler som ett smart tillägg till användarnas egna digitala bopärmar samtidigt som styrelsen har sina utökade stödfunktioner för underhållsplaner, styrelsedokument mm.

EN SMART PLATTFORM

Bild8_redigerad.png

Via det smarta och effektiva webbaserade OurLiving Backoffice är det enkelt för bostadsrättsföreningens styrelse att skapa innehåll som presenteras för användarna av OurLiving-appen. Användarna har sina egna digitala bopärmar i appen samtidigt som BRFens kommunikation är integrerad.

Några av de funktioner OurLiving kan hjälpa dig som styrelsemedlem med att hantera:

• Nyheter och kalenderhändelser med pushnotiser

• Kalenderhändelser med anmälningsfunktion

• Informationssidor med dokument och bilder

• Serviceanmälan till bostadsrättsföreningen

• Styrelserum för BRF-styrelsens medlemmar

Ytterligare funktioner kan integreras i appen och hanteras från Backoffice, t.ex. felanmälan, bokning av gemensamma resurser (t.ex. tvättstuga), underhållsplaner etc.

 

 

LÅT ALLA VARA DELAKTIGA

Kommunikationen och information har aldrig varit lättare! Är du styrelsemedlem i en bostadsrättsförening skapar du innehåll i kommunikationsdelen och publicerar till medlemmars OurLiving-appar. Berätta om att vattnet är avstängt på torsdag eller att det är vårstädning på gården för alla som kan. Användarna får pushnotiser i sina mobiler och kan anmäla sig till events. 

rostad zuccini

Prisförfrågan

OurLiving-appen är helt kostnadsfri för slutanvändaren. Prismodellen för företag och bostadsrättsföreningar är abonnemangsbaserad med en initial startavgift. För varje ny organisation ingår implementering, utbildningar och servicepaket för att säkerställa att lösningen fungerar på bästa sätt i just er organisation och för era kunder. 

 

Eftersom varje projekt är unikt med olika behov och utmaningar, ber vi er att fylla i kontaktformuläret för att föra en vidare diskussion om hur vi kan hjälpa er! 

Tack för din intresseanmälan! Vi kontaktar dig så fort vi kan.