top of page

Solenergi för 
bostadsrättsföreningen

Med solceller produceras förnybar energi som bidrar till en hållbar framtid för vår planet. Men för er bostadsrättsförening är det även en ekonomiskt god investering - både genom sänkta energikostnader och genom att värdet på fastigheten ökar.

En långsiktig och hållbar investering

Varje dag som solen skiner genererar solcellerna förnybar energi som kan förbrukas direkt av bostadsrättsföreningen och dess medlemmar - helt gratis.

Installation av solceller är en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för bostadsrättsföreningar och blir allt mer vanligt. Förutom att minska drift- och elkostnaderna ökar värdet på fastigheten och energiförsörjningen i föreningen säkras på lång sikt. 

Bidra till en hållbar framtid 

Solenergi är en av de renaste och mest miljövänliga energikällorna som finns.

Genom att producera egen förnybar energi kan bostadsrättsföreningen minska sitt koldioxidavtryck och bidra till ett hållbart levnadssätt.

7_edited.jpg

Varför ska man installera solpaneler i en bostadsrättsförening?

Stärk gemenskapen i föreningen

Om ni som bostadsrättsförening väljer att installera solpaneler med oss, ingår även fri tillgång till OurLivings boendeplattform och app under det första året. 

Med OurLiving appen kan ni som styrelse stärka kommunikationen och engagemanget i er bostadsrättsförening. Den digitala plattformen innehåller bl.a. ett nyhetsflöde, bokningsfunktion för gemensamma utrymmen och ett styrelserum för dokumentation.

Läs mer om plattformens funktioner:

 

boendeapp 2.png

Lär dig mer om solceller!

bottom of page