3HUS_Logo_CMYK utan bakgrund.png

”Vår vision är att skapa framtidens hållbara hus för bättre liv! För att nå dit arbetar vi kontinuerligt med att utveckla oss själva mot våra hållbara mål. Ett av våra mål är exempelvis att år 2030 ha en majoritet av nybyggda koldioxidneutrala fastigheter. Vi vill göra det lätt att välja rätt för våra kunder. Vi vill nå ut till så många målgrupper som möjligt med kvalitetsbostäder till bra pris.”

3Hus är ett driftigt och personligt fastighetsbolag som värderar sina kundrelationer högt. 3Hus är en platt organisation med korta beslutsvägar och ingår med fördel i familjeägda BrA Invest-koncernen, vilket innebär extra trygghet och säkerhet för 3Hus och deras kunder. 3Hus är en komplett fastighetsutvecklare, som genom ett nära samarbete med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning har en bred erfarenhet och kompetens genom hela byggprocessen.

 

3Hus har rötterna i nordvästra Skåne med huvudkontor i Åstorp och är verksamma i södra Sverige. I dagsläget har 3Hus en mycket stark projektportfölj och bygger 250-300 nya bostäder per år med växande framtidsvision.

shutterstock_744304948.jpg

För att smidigt hantera tillval och information till kunder samarbetar 3Hus med Ourliving. Via app eller webbläsare kan du som kund enkelt bli uppdaterad under byggprocessen och med ett klick kan du göra dina tillval för ett personligt hem som passar dig. Som kund får du en inbjudan till appen när du signerat ditt förhandsavtal och tillvalsportalen öppnat. Vid inflytt finner du sedan din digitala bopärm i Ourliving appen.

Läs mer under avsnittet Kom igång.

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving appen ta i första hand kontakt med support@ourliving.se