MeconBostad-logo-RGB.png

Vi på Mecon Bostad vill med nytänkande och engagemang skapa välbyggda, spännande och moderna bostäder som fler har råd med. Vår utgångspunkt är innovativ och inkluderande arkitektur för ett hållbart och problemfritt boende. Därför har vi valt att samarbeta med OurLiving. Med OurLivings app har du som flyttar in i ett av våra projekt bekväm tillgång till all information du behöver om din nya bostad. Direkt från din dator, telefon eller surfplatta.

Välkommen till din digitala bopärm!

 

I appen finns bruksanvisningar och skötselinstruktioner för alla produkter vi installerat i din nya bostad. Appen innehåller också en gemensam del med föreningsinformation. För att du inte ska missa något får du notiser när ny viktig information läggs upp här.

station1901.png

Mecon Bostads projekt Station 1901 i Roslags-Näsby med 110 lägenheter och 6 stadsradhus.

Läs mer om vår lokala stolthet på station1901.se

OurLiving hos Mecon Bostad

 

Senast i samband med tillträdet till din nya bostad får du ett mail med inbjudan till din bostad och bostadsrättsförening i OurLiving. När du aktiverat ditt konto genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet dyker din bostad och bostadsrättsförening automatiskt upp i appen.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving inom ett par veckor efter tillträdet kan du meddela din kontaktperson hos Mecon Bostad. Vem som är din kontaktperson blir klart senast på tillträdesdagen.

 

Även du som tecknat förhands- eller upplåtelseavtal i tidigt skede kan få ett inbjudningsmail där du ombeds att aktivera ditt konto. Den digitala bopärmen är inte komplett före tillträdet men vi använder då appen för att kommunicera nyheter om projektet till dig.

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Sök på "ourliving". Alternativt kan du logga in från en dator via office.ourliving.se

 

Läs mer under avsnittet Kom igång.

 

 

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving-appen, ta i första hand kontakt med support@ourliving.se