MS Bygg.png

Vi på MS Bygg har arbetat inom byggbranschen i många år och besitter kunskap och erfarenhet som kan hjälpa dig som fastighetsägare, företag eller privatperson. MS Bygg ser till att dina önskemål uppfylls, vare sig om projektet är stort eller litet. 

Vi ser oss själva som din helhetslösning och ser till att ditt projekt utförs så fullkomligt som möjligt. Som ett väletablerad företag hjälper vi dig med inte bara totalrenovering men även skötsel av din fastighet. För att slippa onödiga kostnader kommer vi att hjälpa dig att bibehålla den kvalité som vi givit dig så du som kund kan vara nöjd med den tjänst du har köpt ifrån oss. 

OurLiving hos MS Bygg

Vi har valt att låta våra kunder få tillgång till OurLiving-appen för att administrera sina hus via den. Ett enkelt och modernt sätt att ha sin bopärm. Dessutom kan vi informera och kommunicera med bostadsinnehavaren direkt i OurLiving-appen, vilket är väldigt smidigt.

 

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Alternativt kan du logga in från en dator via office.ourliving.se

 

I samband med tillträde får du som är bostadsköpare ett mail med inbjudan till din bostad i OurLiving. Genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet och aktivera ditt konto kommer din bostad och kommunikationen med MS Bygg automatiskt att dyka upp i appen. Om det finns flera bostadsinnehavare i samma bostad får ni vars ett konto, kopplade till samma bostad.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving kan du meddela din kontaktperson hos MS Bygg. 

 

När du har kommit in i appen och kan se din bostad och/eller kommunikation med MS Bygg ska du komma åt all den information som MS Bygg har lagt in. Sedan kan du själv fylla på med önskat innehåll. Om du t.ex. målar om i sovrummet kan du skriva in den nya färgkoden i appen, Du kanske behöver veta den längre fram?

Läs mer under avsnittet Kom igång.

 

 

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving-appen, ta i första hand kontakt med support@ourliving.se