top of page

Datum klart för leverans till Wästbygg projektet i Lund

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Compare-IT kommer att leverera Smart Homeline, i tre omgångar under perioden juli till september, till det unika bostadsprojektet på Brunnshög i Lund. Det totala ordervärdet är, som tidigare kommunicerats, 939 000 kr.

Det är Lansa Fastigheter och Wästbygg som har tecknat avtal om fastigheten som just nu uppförs och omfattar 82 hyreslägenheter. Assemblin El ska utföra el-installationen och har nu bekräftat leveransdatum av Smart Homeline. Lägenheterna kommer att utrustas med Smart Homeline för ett framtidssäkrat smart hem, där hyresgästen via Smart Homeline appen har ett antal funktioner för att styra sitt smarta hem. Dessutom kan detta byggas ut med en mängd trådlösa sensorer för att komplettera tjänsten ytterligare samt säkra en effektiv fastighet.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-”Det känns självklart bra att äntligen få leverera Smart Homeline till det fina projektet på Brunnshög. Den här affären visar på vår förmåga att skala upp på flerbostadsmarknaden och vi är väldigt fokuserade på att göra en bra leverans och samtidigt fortsätta bygga relationer med involverade parter”.

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076 762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se


Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Comments


bottom of page