top of page

Utrullning av den helt unika digitala projektleveransen inom solenergi är påbörjad

OurLiving har nu påbörjat utrullningen av sin digitala lösning för solenergiprojekt. Först ut lanseras en digital projektpärm som samlar viktig information och dokumentation kring projektet och levereras i OurLivings plattform (app och webb) till kund vid idrifttagningen. Fler funktioner är under utveckling och kommer att rullas ut under hösten.


OurLivings plattform är central i bolagets erbjudande och via den har bolaget levererat digitala lösningar till bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar under ett antal år. Erbjudandet breddas nu med en rad funktioner som digitaliserar processhanteringen för solenergilösningar. Projektpärmen kommer att underlätta hanteringen för kunder då all nödvändig information kring anläggningen kommer sparas och lagras digitalt. Under hösten räknar bolaget med att släppa fler funktioner som kommer att integreras i plattformen.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Digitalisering av hanteringen av solenergi är en naturlig del av vår strategi att förenkla för bygg- och fastighetsbranschen. Med lanseringen av projektpärmen hjälper vi våra kunder med att undvika fysiska dokument i produktionskedjan och i stället samla allt digitalt på ett och samma ställe. Genom integrationen kan bolaget arbeta mer effektivt men framför allt mer klimatsmart. Det finns ett tydligt gap på marknaden som vi fyller och vi nöjer oss inte här utan kommer att rulla ut fler underlättande funktioner framöver. “

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet

Comments


bottom of page