top of page

Vi söker en Entreprenadingenjör till Solarfuture!

Vi söker nu en ny, hungrig och driven medarbetare som rör sig inom området entreprenadingenjör eller liknande och gärna kommer från bygg, solenergi- eller fastighetsbranschen. Söker du efter en intressant och utvecklande tjänst i ett kraftigt växande bolag som digitaliserar bygg- och fastighetsindustrin? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!


OurLiving är ett expansivt bolag med säte i Malmö. Bolaget tillför värde i fastigheter via digitalisering och är listat på Spotlight Stock Market. Våra tjänster uppgraderar människors vardag och ger fastighetsbolagen smart och effektiv hantering. Bolaget har en stark kultur med en vilja att samarbeta och hjälpa varandra och arbetet är flexibelt och med stor flexibilitet. Genom sitt dotterbolag Solarfuture bidrar OurLiving till en hållbar framtid med förnybar energi. Strategin är att kombinera digitalisering och solcellsinstallation i totalentreprenad och utföra projektering, installationsarbete, drift och underhåll, service och reparationsarbeten på solcellsanläggningar. Våra medarbetare, tekniker och solcellsinstallatörer har en lång och gedigen erfarenhet från byggbranschen i Sverige med kompetenser som kalkyl, CAD-projektering, projektledning, tätskiktsmontering och el-behörighet med utbildning bl a inom fallskydd, truck och lyft, logistik och rivning. Solarfuture jobbar med ID06 identifiering av alla medarbetare samt att sträva efter att uppfylla alla villkor i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och AFS 2001:1 (AFS 2003:4, AFS 2008:15). Solarfuture erbjuder kvalificerade monteringsuppdrag med egna platschefer, arbetsledare, tekniker, hantverkare och montörer.

Om rollen

Till kontoret på Slagthuset i Malmö söker vi nu en entreprenadingenjör med administrativ samt projektteknisk förmåga. Du kommer att vara delaktig i solenergi-entreprenader både mot privata bygg- och fastighetsbolag och offentliga bolag samt i mindre utsträckning mot privatkunder. Du kommer få möjlighet att jobba nära och lära av seniora och erfarna projektledare i större projekt och successivt ta mer ansvar som sträcker sig genom hela entreprenaden från säljögonblicket, via anbud och projektering till leverans och färdigställande.

I de större projekten kommer du att ha en mer supporterande funktion där dina arbetsuppgifter t.ex kan handla om administration, tidplan, projektering och inköp. Du kommer även att i viss utsträckning vara ett administrativt stöd till Solarfutures platschefer på de större projekten i Sverige. Det finns goda möjligheter att växa i rollen och så småningom kommer du att få ta större ansvar.

Din bakgrund

Du har en utbildning inom naturvetenskap, teknik, solenergi och/eller bygg och har kanske hunnit jobba lite inom bygg, solenergi- eller byggbranschen bredvid studierna eller kanske rentav 1-3 år efter avslutade studier. Dina studier och/eller arbetslivserfarenhet gör att du kommer kunna hantera arbeten som t.ex solcellsprojektör, entreprenadingenjör eller arbetsledare.

Som person är du hungrig, driven och har lätt för att lära dig och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Att säkerställa att projektet genomförs som planerat är naturligt för dig. Vidare är du en tydlig kommunikatör och har lätt för att etablera relationer som bygger på förtroende.

I din roll som entreprenadingenjör arbetar du successivt framåt med stora externa kontaktytor i form av beställare, potentiella kunder, leverantörer och underentreprenörer såväl som med interna utbyten med projektorganisationen och kollegor på huvudkontoret och arbetsplatserna. Du har ett intresse för affären och vilja att förstå helheten och driva arbetet enligt bolagets strategi. Arbetet är fritt, därför behöver du kunna planera din tid och drivas av att slutföra uppgifter på det sätt som kunden önskar.

Vad kan OurLiving och Solarfuture erbjuda dig?

En möjlighet att göra skillnad inom Hållbarhet och förnybar energi i en kraftigt växande bransch som behöver digitaliseras i högre utsträckning. Bolaget erbjuder en organisation som hela tiden jobbar tillsammans, har en vilja att hjälpa varandra och att dela med sig av information och kunskap. En bred roll med varierande arbetsuppgifter och en varierande vardag. Hos OurLiving och Solarfuture kommer du att ständigt lära dig nya saker och förkovra dig inom ditt område.

Din ansökan

Du ansöker genom att skicka dina handlingar till jobb@ourliving.se. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: mikael.karlsson@solarfuture.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen används för exempelvis energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Malmö.Passar inte rollen dig? Skicka en spontanansökan eller se våra lediga tjänster här
Comments


bottom of page