top of page

HSB Sundsfastigheter lägger ny order

HSB Sundsfastigheter har lagt ytterligare order på OurLivings digitala lösningar – den här gången för HSB Sundsfastigheter Bocken 6 i Trelleborg. Avropet gäller digitala bopärmar och kommunikationsverktyg från OurLivings plattform och app.


Införandet av OurLivings plattform är en del av HSB Sundsfastigheters engagemang för att ständigt utveckla och förbättra sina bostadsområden för att möta de moderna behoven hos dagens hyresgäster. De digitala bopärmarna och kommunikationsverktygen möjliggör en smidig interaktion mellan hyresgäster och HSB, vilket underlättar snabb kommunikation och hantering av frågor och förslag.

Bocken 6 är ett nyproduktionsprojekt som påbörjades sommaren 2022, då kvarteret byggdes ihop för att skapa 27 nya lägenheter och en skyddad grön innergård. Fastigheten har fyra våningar samt en indragen takvåning med havsutsikt. Liknande funktionaliteter har tidigare integrerats i HSB:s hyresfastigheter Turning Torso, Parkhusen i Hököpinge, Spiggan 2 och HSB fastigheten Racketen 2 (Sportsbyn) i Hyllie.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-”Genom att integrera OurLivings digitala lösningar kan HSB Sundsfastigheter förbättra boendekvaliteten och erbjuda sina hyresgäster en modern och bekväm livsstil. Vi är mycket glada att HSB Sundsfastigheter än en gång väljer att lägga till våra lösningar i sitt erbjudande. ”

Klicka här för att läsa mer om OurLivings samarbete med HSB Sundsfastigheter


Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet
Comments


bottom of page