top of page

Lär känna vår kollega Pontus!

I snart sju år har Pontus varit anställd hos OurLiving vilket gör honom till en av de som varit med på tåget längst. Under åren har Pontus fått vara involverad i många olika projekt och områden, och har därför en fot inblandad på många olika platser i företaget. Huvudansvaret ligger dock främst på support och leverans till våra kunder som installerat Smart HomeLine och/eller solpaneler.Hej Pontus! Vill du berätta lite om dig själv och din roll på OurLiving?

Absolut! Jag är 32 år och bor i Malmö. Jag har jobbat på OurLiving sedan 2016, alltså sju år nu i augusti. Mina ansvarsområden är främst leverans och support, men jag är även ute hos kunder och hjälper till med installationer och felsökning. Dagarna ser alltså väldigt olika ut! På fritiden intresserar jag mig mycket för film, musik och gaming. Förutom det umgås jag gärna med mina vänner och min familj.


Hur kom du i kontakt med OurLiving (f.d. Compare-IT)?

Min bror är faktiskt en av grundarna till bolaget som startade 2005 (då Compare-IT). På så sätt kom jag i kontakt med bolaget tidigt. Under 2016 behövdes extra hjälp med Smart Homeline produkten, så jag fick hoppa in och hjälpa till ett par dagar i veckan. Ju mer bolaget växte ju mer ansvar fick jag, och det landade efter en tid i en tillsvidareanställning.


Mycket har hänt de senaste åren med uppköp och förvärv ­- Hur tycker du att det har fungerat med fusionen med OurLiving och Compare-IT samt nu med OurLiving och Solarfuture? Det var väldigt spännande och kul när vi slog ihop med OurLiving. Jag fick sätta mig in i den nya produkten som bestod av mjukvara snarare än hårdvara som jag var van vid från Compare-IT. Det fick mig att inse att jag kan mer än jag tror och det är minst lika spännande att nu också ta steget in i solcellsbranschen tillsammans med Solarfuture. Teamet har under det senaste året blivit mer än dubbelt så stort och allt har fungerat väldigt bra. Det är alltid roligt att lära känna nya kollegor!


Vad är det bästa med att gå till jobbet? Kollegorna! Sen tycker jag att det vi gör och utvecklar på OurLiving är väldigt intressant och roligt. Det är roligt att vara med på den här tillväxtresan!Comments


bottom of page