top of page

Leverans av markanläggning i Staffanstorp

Uppdaterat: 22 feb. 2023

OurLiving kommer under Mars månad att påbörja montering av en solcellsanläggning till Bengt Jartsjö Aktiebolag i Staffanstorps kommun. Markanläggningens effekt uppgår till 65,4 kWp och den årliga produktionen beräknas bli 67 078 kWh. Ordervärdet är ca 660 000 tkr.


HÅLLBARHET MED OMKRINGLIGGANDE MILJÖ I FOKUS

Solcellsanläggningen ̈i Staffanstorp ska tas fram med hänsyn till att skapa ett naturligt inslag i den rådande landskapsbilden utan att påverka eller begränsa friluftsliv, naturvärden och djurliv. Solcellsanläggningen kommer dessutom ligga i linje med den kommunala översiktsplanen för förnyelsebar energi och jordbruksmark samt omgivande fastigheter.

MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

– Hållbarhet är grundpelaren i bolaget och är ett samlingsnamn med många aspekter. Anläggningen i Staffanstorp är speciellt intressant med kombinationen av en effektiv produktanläggning för förnybar energi och samtidigt med egenskaperna att skapa ett naturligt inslag i den rådande landskapsbilden.”

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

– Vi fortsätter ha ett jämnt inflöde av affärer och denna är speciell med tanke på dess omkringliggande miljö. Vi skapar tillväxt och successiv lönsamhet och allt fokus ligger på att driva kundvärde. Nu ser vi fram emot en spännande vår med fler beställningar och leveranser av solenergi.”

Affären gjordes innan OurLiving AB (publ) tillträdde Solarfuture i Sverige AB och är pågående.


Läs hela pressmeddelandet HÄR
Comments


bottom of page