top of page

Nästa generations Proptech-plattform lanseras

Compare-IT / OurLiving har som ambition att kontinuerligt stärka sitt erbjudande i tillväxtresan som SaaS- och Proptechbolag och i kommande vecka lanseras nästa generations Proptech-plattform.

I den nya skalbara OurLiving-plattformen är användargränssnittet förbättrat och nya funktioner tillagda. Den är helt webbaserad viket innebär att användare får samma upplevelse oavsett vilken kanal man väljer att använda – smartphone, tablet eller dator. Plattformen är tydligt anpassad efter varje målgrupp så att den passar såväl bostadsutvecklare och bostadsrättsförening som förvaltare och den boende. Appen är även modulärt uppbyggd vilket kommer göra det enkelt att skala med ny funktionalitet i framtiden.

Några av funktionerna OurLivings nya Proptech-plattform:

  1. Tillvalshantering

  2. Whitelabeling, dvs en bostadsutvecklare kan få sin egen grafiska profil

  3. Push notiser i webben och till epost

  4. Nyhetsflöde

  5. Bokningsfunktion tex tvättstuga, gästlägenhet, cyklar

  6. Bopärm

  7. Ärendehantering, boende kan direkt felanmäla på en produkt till brf eller bostadsutvecklare

  8. Inventering av produkter tex information för vitvaror

  9. Skicka akuta meddelande, tex vid vattenläcka

Igor Miskovic, CTO Compare-IT kommenterar:

”Vi har utvecklat nästa generations digitala plattform för att möta våra kunders krav och vi har en massa spännande funktioner som kommer generera stor nytta åt våra kunder. Med den nya plattformen så kommer vi även framöver att mycket snabbare kunna möta kundernas och marknadens krav på nya funktioner och en helhetslösning för fastighetsindustrin.”

Kommentarer


bottom of page