top of page

Nya tillämpningar för SaaS-leveranser till Reformhus

Pressmeddelande:

Reformhus fortsätter att komma med beställningar av digitaliserade bopärmar och kommunikationsverktyg från OurLiving plattformen. Dessutom med nya tillämpningar till ett projekt i Åkarp.


Bopärmarna och kommunikationsverktyget levereras i denna vecka till 8 hushåll och följer på andra SaaS-leveranser som gjordes i juli för ett annat projekt hos Reformhus. Det aktuella projektet i Åkarp har också använt Ourliving appen vid slutbesiktningen.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-"Vi ser att vårt utbud av SaaS-tjänster skalar och extra intressant är att kunderna hittar nya tillämpningsområden. Vi har ett tätt samarbete med Reformhus och oavsett vilka digitala funktioner som används så vill vi maximera upplevelsen i en och samma app – OurLiving appen.”

Joachim Svedin, ansvarig affärsområde lägenheter Reformhus kommenterar:

-”Ourliving appen hjälper oss att vara ännu tydligare i kommunikationen med besiktningsmannen vid slutbesiktningarna. Tex man kan snabbt ta fram den kundunika kök- eller badrumsritningen för att snabbt påvisa att utförandet är exakt enligt ritning.”

Läs hela nyheten på cision här: https://news.cision.com/se/compare-it-nordic-ab/r/nya-tillampningar-for-saas-leveranser-till-reformhus,c3637866

bottom of page