top of page

Nytt namn, nytt utseende, nya möjligheter

PRESSMEDDELANDE: Idag slår namnändringen igenom fullt ut. Compare-IT byter namn till OurLiving och dessutom uppdateras utseendet med en ny och fräsch logotype och profil, bl. a på hemsidan https://www.ourliving.se/.


Som kommunicerades i samband med ordinarie Bolagsstämma den 11 maj 2022 så röstade bolagsstämman igenom namnbytet från Compare-IT till OurLiving AB och idag slår förändringen igenom fullt ut. Hemsidan, https://www.ourliving.se/, har ett nytt utseende med ny logotype, nytt fräscht grafiskt gränssnitt och en tydligare framtoning. Dessutom uppdateras bolagets sociala medier, kund- och partnerkommunikation m.m. Lanseringen av det nya varumärket rullas ut successivt och pågår under hösten 2022.

HENRIK JARL, VD COMPARE-IT KOMMENTERAR:

-"Vi är superstolta över OurLiving och vårt nya varumärke som står för öppenhet, hållbarhet och är inkluderande. Detta är ett nytt kapitel för bolaget och vi fortsätter vår resa in i framtiden tillsammans med våra kunder och partners och inte minst vårt fantastiska team! Vi har ett ambitiöst program under höst och vinter, inte minst ska vi sy ihop solenergi med resten av vårt attraktiva erbjudande.”

* Fusionen av OurLiving AB och Compare-IT Nordic AB är pågående.

* Bolaget Solarfuture i Sverige AB, som nyss förvärvades och beräknas tillträdas den 30 december, påverkas inte av namnändringen. Solarfuture i Sverige AB kommer att ligga kvar som dotterbolag tills vidare och behåller sitt varumärke.

* Bolaget kommer att handlas under det nya aktienamnet OurLiving och kortnamnet blir "OURLIV" på Spotlight Stock Market från och med den 1 november. CFI och ISIN-koderna ändras inte. FISN-koden ändras till Ourliving/SH.

留言


bottom of page