top of page

OurLiving anställer en Customer Success Manager

Carina Markenvard som kommer från fastighetsbranschen stärker teamet med sin kompetens och kommer fokusera på kundrelationer och kundutveckling.


Berätta lite kort vad du gjort tidigare

Jag har arbetat 12 år i Fastighetsbranschen. Senast arbetade jag som Bitr Fastighetschef på LKF. Dessförinnan har jag bl a arbetat med uthyrning, nyproduktion samt besiktningar.


Vad kommer du att göra på OurLiving?

På OurLiving kommer jag att arbeta som Customer Success Manager. 

Vilket innebär att jag kommer att hjälpa OurLivings kunder att få en skräddarsydd produkt som lever upp till deras behov och önskemål.
Vad ser du mest fram emot i din nya roll? Jag älskar att träffa nya människor och knyta nya kontakter och ser därför framemot att lära känna OurLivings kunder. Med min erfarenhet från fastighetsbranschen vet jag att jag kommer kunna relatera till många av OurLivings kunders önskemål och behov. Jag ser därför fram emot att få dela med mig av min kunskap och kompetens för att ge den bästa möjliga servicen.

Comments


bottom of page