top of page

OurLiving ingår samarbete med Malmö FBC

Vi är otroligt glada att ingå samarbete med Malmö Floorball Club (MFBC) som likt som oss strävar efter att verka för hållbarhet i flera avseenden.Genom samarbetet kommer vi tillsammans att underlätta för klubbens medlemmar att investera i solceller och förnybar energi. Samtidigt kommer klubben att sponsras vid varje genomförd affär för att på så sätt fortsätta utvecklas inom flera samhällsviktiga områden som främjar mångfald, hållbarhet och inkludering. Ett samarbete som gynnar både klimatet, medlemmarna och klubben!

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

“Genom sponsorskapet kan vi hjälpa klubbens medlemmar att investera i hållbara lösningar samtidigt som vi tillsammans är med och stöttar en ambitiös, ideell förening som får möjlighet att fortsätta utvecklas inom områden som främjar en hållbar samhällsutveckling. Det känns väldigt roligt och helt rätt! ”

Malmö FBC engagerar sig redan i en rad olika sociala och klimatsmarta områden och blev bland annat pristagare av Malmö Stads Miljöpris 2022. Detta går hand i hand med OurLivings arbete i att främja en hållbar utveckling i närområdet.

JAKOB WIKENSTÅL, Tf. KLUBBCHEF MALMÖ FBC KOMMENTERAR:

Vi är väldigt glada att presentera en ny samarbetspartner som tänker och strävar efter ett hållbart Malmö som vi gör. Att vi nu kommer kunna arbeta tillsammans för att Malmö stad men framförallt våra medlemmar kommer kunna ta fler hållbara val som kan sänka energikostnaderna är underbart. Att vi tillsammans kan göra skillnad är viktigt, att vi dessutom kan göra det tillsammans med alla våra medlemmar är ju win-win-win. Vi är glada att välkomna OurLiving till FBC-famijlen.


Klicka här för att läsa mer om Malmö Floorball Club

Comments


bottom of page