top of page

OurLiving och MAKAJO ingår samarbete

OurLiving har tecknat ett samarbetsavtal med MAKAJO gällande projekt för överenskomna, relevanta funktioner och tjänster i OurLivings plattform. Funktioner kan till exempel vara plattformens tillvalshanteringssystem och digitala bopärmar till nyproducerade bostadsrättsföreningar, styckehus eller hyresrättsföreningar.


MAKAJO har stor erfarenhet av att bygga inrednings- och tillvalssortiment och väljer nu att även använda OurLivings digitala verktyg för att på ett effektivt sätt hantera tillvalsprocessen åt beställare som själva inte har ett system för detta. Avtalet innebär att MAKAJO kommer att debiteras per bostad i ett projekt för överenskomna, relevanta moduler och tjänster i OurLivings plattform.Henrik Jarl, VD, OurLiving kommenterar:

-”OurLiving hjälper till att skapa en optimal, digital användarupplevelse gällande information, dokumentation och kommunikation. Likt som oss arbetar MAKAJO för att göra det enkelt för den boende och samtidigt göra det mer tids- och kostnadseffektivt för beställaren. MAKAJO tillsammans med OurLiving kommer att förstärka användarupplevelsen ytterligare - Smart, hållbart, tillgängligt och användarvänligt!”

galaxy med ourliving plattform

Klicka här för att läsa mer om fler av OurLivings kundsamarbeten

Kommentare


bottom of page