top of page

Pilot: Digital leverans av solenergiprojekt

OurLiving siktar på att med hjälp av sin digitala plattform och app påbörja digitala leveranser av samtliga solenergiprojekt. Det första steget tas i ett pilotprojekt för en solenergianläggning som avropats av JW hus åt en bostadsrättsförening i Hemmeslöv. Ordervärdet för solenergianläggningen uppgår till 825 tkr.


OurLiving har nyligen informerat om den aktuella ordern som avser en solcellsanläggning för flera fastigheter i Hemmeslöv som uppförts av JW Hus AB åt Optimalahem gruppen. Som ett första steg i pilotprojektet kommer all nödvändig dokumentation om solenergianläggningen, så som avtal, protokoll, ritningar och försäkringar att levereras digitalt via OurLivings plattform och app.

Optimalahem gruppen som är ansvarig bostadsutvecklare för bostadsrättsföreningen använder sedan 2019 OurLivings plattform för bland annat inredningsval, digitala bopärmar och boendekommunikation för samtliga projekt. Den aktuella bostadsrättsföreningen i Hemmeslöv använder därför redan OurLiving-plattformen och all information om solenergianläggningen kommer att samlas tillsammans med redan lagrad dokumentation om bostäderna.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Digitalisering av hanteringen av solenergi är en naturlig del av vår strategi att förenkla för bygg- och fastighetsbranschen. Genom integrationen kan vi arbeta ännu mer effektivt men framförallt mer klimatsmart då vi digitaliserar och slutar använda fysiska dokument i produktionskedjan.“

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandetתגובות


bottom of page