top of page

Reformhus lägger ny order

I början av april utökades OurLivings samarbete med Reformhus. Nu lägger Reformhus ytterligare en beställning av digitala bopärmar till fler fristående villor med äganderätt.

Det treåriga samarbetet mellan OurLiving och Reformhus har tidigare endast bestått av digitala leveranser för BRF-projekt vilket nu har utvidgats med fristående villor med äganderätt.

Avropet gäller 6 nybyggda hus med äganderätt i Projekt Utblick som byggs i Svarte, Ystad. Till samtliga bostäder levereras digitala bopärmar med information om husets alla inventarier samt viktiga dokument som ritningar, garantier m.m. Inflyttning sker innan sommaren 2023.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-”Vi har ett nära samarbete med Reformhus och detta vill vi fortsätta stärka genom att kontinuerligt skala upp vårt SaaS-erbjudande. När många användbara funktioner finns tillgängliga för bostadsutvecklaren i en och samma plattform effektiviseras arbetet markant. Vi vill fortsätta att stärka vår position inom Proptech och jobbar ambitiöst vidare tillsammans med befintliga och nya kunder”

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet
Comentários


bottom of page