top of page

Skanska lägger ny order på OurLiving-plattformen

Skanska har lagt ytterligare en order på OurLivings digitala lösningar för Brf Ranalyckan i Halmstad. Avropet innefattar OurLivings boknings- och kommunikationsfunktion för bostadsrättsföreningar.


Brf Ranalyckan består av 52 st bostadsrätter med en hållbar profil då byggnaden bland annat har solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. Kommunikation och bokning av cykelpoolen kommer att ske via OurLivings digitala plattform och app för bostadsrättsföreningar.

Tidigare har Skanska lagt order på OurLiving-plattformen för ett antal projekt, bl. a ett projekt i Karlstad och ett i Halmstad och samtliga projekt innebär återkommande intäkter, d.v.s SaaS.

HENRIK JARL, VD OURLIVING AB KOMMENTERAR:

" - Vi har under året lagt stort fokus på att vidareutveckla vår plattform och app för just bostadsrättsföreningar. Att Skanska väljer att implementera OurLivings bokningsfunktion till ytterligare ett projekt är ett kvitto på att vår plattform håller hög kvalitet och är ett grönt och hållbart val för både bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar.”

Läs hela pressmeddelandet HÄR


コメント


bottom of page