top of page

Solenergi till bostadsrättsförening i Båstad

På beställning av JW hus åt Optimalahem gruppen har OurLiving nu påbörjat leveransen av solenergi till en bostadsrättsförening i Hemmeslöv utanför Båstad.


Uppdraget offentliggjordes i Mars 2023 och kommer att uppföras av OurLivings dotterbolag Solarfuture i Sverige AB. Ordervärdet för solenergianläggningen uppgår till 825 tkr och med en tilläggsoption på ytterligare ca 400 tkr.

Utöver leveransen av solenergianläggningen kommer OurLiving tillsammans med JW hus genomföra ett pilotprojekt med hjälp av OurLivings digitala plattform och app. Optimalahem gruppen som är ansvarig bostadsutvecklare för bostadsrättsföreningen använder sedan 2019 OurLivings plattform för bl.a. inredningsval, digitala bopärmar och boendekommunikation för samtliga av sina projekt. All dokumentation om solenergianläggningen, som avtal, protokoll, ritningar och försäkringar kommer nu att integreras i plattformen.


MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

"Vi är mycket glada över att starta upp detta uppdrag, som är ett spännande steg i vår utveckling mot att bli en ledande helhetsleverantör av hållbara energi- och digitaliseringstjänster för fastighetsägare.”

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet
Kommentarer


bottom of page