top of page

Thage i Skåne AB lägger order på en solenergianläggning, ordervärde 0,5MSEK

Thage i Skåne AB lägger order på en solcellsanläggning till sin fastighet i Tollarp där Stålsmeden Syd AB, har sin verksamhet. Ordervärdet uppgår till 540 tkr. Omfattningen avser en takanläggning med 120 paneler med en summerad effekt om ca 52 kWp. Affären har ett ordervärde på 540 tkr exklusive moms och utförs av OurLivings dotterbolag Solarfuture i Sverige AB. Uppdraget avses utföras under november månad.


MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

-"Anläggningen kommer att anpassas med stor flexibilitet efter önskad design, energiproduktion och de byggnadstekniska förutsättningarna. Dialogen med Thage har varit bra hela vägen och vi ser fram emot att välkomna Thage som ny kund hos oss. Uppdraget utgör ännu ett spännande steg i utvecklingen och är ett bidrag till en hållbar framtid och det Globala Målet: Hållbar energi för alla.”Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.


Om Thage

Thage i Skåne AB, även kort kallat Thage, rymmer byggentreprenad- och byggserviceverksamheten med specialistavdelningar inom allt från inredningssnickeri till betong och håltagning. Systerbolagen Plåtexpressen i Malmö och Stålsmeden Syd betjänar Thage och andra byggbolag i södra Sverige.

Comments


bottom of page