top of page

Tillväxt för smarta hem – intervju med Compare-ITs nya VD Henrik Jarl

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”]Fastighetssverige.se har publicerat ett reportage om Compare-IT och hur nya VD:n Henrik Jarl ser på tillväxten för smarta hem.

I artikeln skriver man bland annat:

”Många vi pratar med i branschen menar att man för ett år sedan förde diskussioner om det här i ledningsgrupperna. Men nu händer det, och pandemin har säkert skyndat på det här, liksom den har skyndat på mycket inom den digitala utvecklingen. Smarta hem-teknik har blivit en självklar box att klicka i, något man måste ta ställning till som fastighetsutvecklare. Sedan kan det naturligtvis skilja en del i hur ambitiös man är, säger Henrik Jarl”.

Vidare skriver man: ”Det är en kraftigt växande marknad och medvetenheten om digitaliseringens möjligheter blir allt större. Sedan är det viktigt att man inte arbetar med stängda system. Mardrömmen för en fastighetsförvaltare är att behöva ha tio olika appar för tio olika system. Vi arbetar med öppna API:er, vilket innebär att olika system kan kopplas in i vår app och vice versa. Det är så man måste arbeta framöver”.

För komplett artikel se länk Fastighetssverige.se[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kommentarer


bottom of page