top of page

VÄLKOMMEN TILL OURLIVING, LOVISA!

Uppdaterat: 13 mars 2019

VÄLKOMMEN TILL OURLIVING, LOVISA! DU KAN VÄL BERÄTTA LITE OM DIN BAKGRUND?


– Tack så mycket! Jag tog studenten 2015 och därefter har jag jobbat som ridinstruktör och även i butik men efter det kände jag att jag ville vidareutvecklas. Att sälja har alltid varit ett stort intresse så när jag fick höra om utbildningen så sökte jag direkt. 2018 började jag studera Account Manager Digital Solutions via IHM Business School som jag trivs jättebra med. Nu har jag min första LIA-period i 10 veckor hos er


VARFÖR VALDE DU ATT HA DIN LIA-PRAKTIK PÅ OURLIVING?

- Jag fick tipset av min mentor på skolan och tyckte det var ett intressant företag jag ville lära mig mer om. Jag tycker bostadsmarknaden är en intressant marknad och OurLiving- appen verkade så smart.


Lovisa Henrikson OurLiving
Lovisa Henrikson OurLiving

VAD ÄR DET DU SKA GÖRA UNDER DINA TIO VECKOR?

– OurLiving är en startup, så jag hjälper dem att hitta och kontaktar potentiella kunder och får följa med ut på kundmöten. Jag hjälper även till att ta fram säljmaterial och uppdaterar på Sociala medier.

VAD HADE DU FÖR FÖRVÄNTNINGAR INNAN LIA-PRAKTIKEN BÖRJADE? LEVER OURLIVING UPP TILL DOM?


– Jag gick in med inställningen att självklart hoppas på att kunna utvecklas inom försäljning och kundkontakt. Jag vill få erfarenhet i hur denna branschens utmaningar är och hur det är att jobba B2B försäljning. Hittills är jag väldigt nöjd och jag känner mig delaktig i verksamheten och det ska blir kul att kunna hjälpa till att utveckla den


SLUTLIGEN, HUR SER FRAMTIDSPLANERNA UT?

– Jag har ett år kvar på min utbildning och känner att många möjligheter finns och det öppnas nya som jag inte visste om att det fanns! Jag vill antingen plugga ett år utomlands så jag får en kandidat eller så hoppas jag på att få ett jobb som jag kan utvecklas ännu mer i.


Vi tackar Lovisa för en trevlig pratstund och hoppas att hon ska trivas hos oss under sin LIA-praktik.

Commentaires


bottom of page