top of page
projects_lgreen.jpg

Referens Digital kund- och boendeplattform

3HUS_Logo_CMYK utan bakgrund.png
3hus samarbete med OurLiving

3hus har varit kund hos oss på OurLiving sedan 2021 och använder vår plattform för samtliga bostadsprojekt för att smidigt hantera inredningsval, digitala bopärmar och kommunikation till sina slutkunder.


När slutkunderna har signerat förhandsavtalet och inredningsportalen har öppnat får slutkunderna en inbjudan till OurLiving där de med ett par klick kan göra sina inredningsval för ett personligt hem. Efter att inredningsvalen är gjorda hjälper vi även till med att ta fram en rapport till 3hus, som de kan utgå från vid bygget. När allt är på plats och det är dags för inflyttning finner alla nya bostadsägare sin digitala bopärm i Ourliving appen, baserat på tillvalen de gjort tidigare i processen.

Så här går det till...

shutterstock_744304948.jpg

Om 3hus

3Hus är ett driftigt och personligt fastighetsbolag som värderar sina kundrelationer högt. 3Hus är en platt organisation med korta beslutsvägar och ingår med fördel i familjeägda BrA Invest-koncernen, vilket innebär extra trygghet och säkerhet för 3Hus och deras kunder. 3Hus är en komplett fastighetsutvecklare, som genom ett nära samarbete med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning har en bred erfarenhet och kompetens genom hela byggprocessen.

 

3Hus har rötterna i nordvästra Skåne med huvudkontor i Åstorp och är verksamma i södra Sverige. I dagsläget har 3Hus en mycket stark projektportfölj och bygger 250-300 nya bostäder per år med växande framtidsvision.

Klicka HÄR för att komma till 3hus hemsida

 

Är du kund hos 3hus och behöver teknisk support?

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving appen ta i första hand kontakt med support@ourliving.se

bottom of page