top of page

En digital plattform
för hela kundresan

Vilka behov har er  verksamhet?

För en bostadsutvecklare är OurLiving den perfekta plattformen och partnern för en fantastisk, digital och hållbar användarupplevelse under hela kundresan. Vi är med, stöttar och avlastar er genom hela processen, oavsett om ni vill arbeta själva i plattformen eller väljer vår All Inclusive-tjänst där vi tar hand om administrationen åt er.

Projektering

1

Försäljning

Byggande

Boende och förvaltning

2

3

4

5

6

7

8

9

Överlämning till
boende styrelse & Brf

När det är dags för inflyttning och överlämning så finns alla dokument redan i plattformen.  Ni som bostadsutvecklare lämnar enkelt över en färdig lösning till den boende styrelsen i den nya Brfen.

 

Den boende styrelsen fortsätter använda OurLiving- plattformen för boendekommunikation, administration, ärendehantering, bokningsfunktion för gemensamma resurser, underhållsplaner och mycket, mycket mer. 

Vi levererar helheten

Vi har ett komplett paket med alla funktioner, så att ni kan minimera antalet leverantörer av digitala tjänster. Det går lika bra att välja enstaka moduler som passar ert nuvarande behov och sedan lägga till funktioner efter hand. För slutanvändaren, er kund, är det samma användargränssnitt

- allt på ett ställe, helt enkelt! 

OurLiving-Logotype-green-RGB.png
bottom of page