90 SEKUNDER OM HUR OURLIVING FÖRÄNDRAR DIN KUNDS UPPLEVELSE

FÖR BOSTADSUTVECKLARE

grönböcker

För Bostadsutvecklare som vill kvalitetssäkra sammanställningen och effektivisera leveransen av bopärmar, är OurLiving ett fastighetssystem för produktion av digitala bopärmar.​


Till skillnad från pappersbopärmen, USB–stickan eller Mina sidor i traditionella fastighetssystem är OurLiving från grunden utformat för att vara enkelt, kostnadseffektivt och ge ett bra processtöd till bostadsutvecklaren. ​


Detta ger en effektiv leverans av digitala bopärmar som motsvarar kvalitén på era bostäder. Och som kan hållas uppdaterad under hela bostadens livslängd​.

Arbeta i det effektiva OurLiving Backoffice eller låt OurLiving ta hand om administrationen. Vi kallar det OurLiving All inclusive.

Läs mer här.

EN SMART PLATTFORM

Business Meeting

Via det smarta och effektiva webbaserade OurLiving Backoffice är det enkelt för bostadsutvecklare och fastighetsägare att skapa

innehåll som presenteras för användarna av OurLiving-appen.

OurLiving Backoffice består av två huvudfunktioner:

1. en modern, miljövänlig och professionell hantering av digitala bopärmar, samt


2. en kommunikationsdel med möjlighet att kommunicera med bostadsköpare. För en nyproducerad BRF fyller bostadsutvecklaren kommunikationsdelen  med föreningens dokument och aktuell information, för att sedan lämna över en färdig digital plattform till den boende styrelsen.  

 

Ytterligare funktioner kan integreras i appen och hanteras från Backoffice, t.ex. felanmälan, bokning av gemensamma resurser (t.ex. tvättstuga), underhållsplaner etc.

 

Den digitala bopärmen

Levereras till kunden med ett klick.

FULL ÖVERBLICK OCH EFFEKTIVARE HANTERING

Via OurLiving Backoffice får du som bostadsutvecklare, bostadsrättsförening, småhusföretagare eller hyresvärd (fastighetsägare) full överblick över dina projekt och bostäder. Via vårt användarvänliga och webbaserade system kan du enkelt hantera information och dokumentation utifrån projektspecifika mallar och koppla till specifika bostäder. 

Brainstorming

Prisförfrågan

OurLiving-appen är helt kostnadsfri för slutanvändaren. Prismodellen för företag och bostadsrättsföreningar är abonnemangsbaserad med en initial startavgift. För varje ny organisation ingår implementering, utbildningar och servicepaket för att säkerställa att lösningen fungerar på bästa sätt i just er organisation och för era kunder. 

 

Eftersom varje projekt är unikt med olika behov och utmaningar, ber vi er att fylla i kontaktformuläret för att föra en vidare diskussion om hur vi kan hjälpa er! 

Tack för att du kontaktar oss!