top of page
projects_lgreen.jpg

Referenser Digital kund- och boendeplattform

Våra projekt och kunder

Vi levererar smarta, hållbara och framtidssäkra digitala boende- och fastighetslösningar till bostadsutvecklare, fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar - alltid med fokus på en fantastisk användarupplevelse för den boende. 

Ett urval av våra kundsamarbeten

evelin_edited.jpg
boklok_logga.png

Vi hoppas att du som kund ska ha glädje av OurLiving både som digital bopärm och som en gemensam kommunikationskanal inom bostadsrättsföreningen.

turning-torso-skyskrapa_edited.jpg
hsb.jpg

Pappersbopärmarna från 2004 ersattes 2019 av uppdaterad digital information om varje lägenhet samt boendekommunikation och bokningsfunktion i OurLiving-appen.

Louise Skoog_edited.jpg
LinkedIn ads (carousel)  (1).png

"Det är verkligen pricken över i:et att kunna erbjuda klimatsmarta, digitala bopärmar till våra hållbara trähus!"

a0cf24cf111a48ea81b230c4b8df1144_edited.jpg
peab.jpg

Peab bostad har använt sig av OurLivings plattform för flera olika projekt - olika funktioner beroende på det individuella projektets behov. 

profilbild-Joachim_edited.jpg
reformhus.png

"Det är nödvändigt att få till en digital struktur så att man även kan ta hand om våra kunder på ett enkelt och smidigt sätt i eftermarknadsfasen."

1901_Täby-_edited.jpg
mecon ourliving.jpeg

Mecon Bostad har sedan 2020 använt kommunikationsdelen flitigt - både som ett marknadsförings-verktyg och senare för kommunikation till bostadsköparna. 

DSCF4486-scaled.jpeg
Skärmavbild 2022-10-25 kl. 15.31.56.png

Sedan 2019 använder Optimalahem gruppen OurLivings system för samtliga bostadsprojekt - från projektering till eftermarknad.

skimra_edited.jpg
cormac.jpg

"Den digitala kommunikations-plattform som OurLiving erbjuder är helt i linje med vår ambition att skapa en digitaliserad byggnad utöver det vanliga."

lagerkransen_edited.jpg
Skärmavbild 2022-10-25 kl. 16.30.00.png

“Vi känner en stolthet kring hållbarheten i projektet, inte minst med tanke på att det har certifierats med Miljöbyggnad Guld."

Våra kunder

Klicka på loggorna för att läsa mer om våra framgångsrika kundsamarbeten.

bottom of page