top of page
vargardahus_logo_payoff.png

Modern hustillverkare med hjärta och kunskap!

När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi pratar om ert kommande liv och er framtid! Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver. Våra hem är på sätt och vis speglingar av vår personlighet och därför är det ena hemmet aldrig det andra likt. Med era drömmar och vår expertis kan vi skapa ert drömhus tillsammans!

Ofta blir någon av våra representanter er första personliga kontakt hos oss. De har alla lång erfarenhet av branschen och tillsammans pratar ni om just era husdrömmar samt vilka förutsättningar och möjligheter som finns. Agenten blir ert bollplank och finns med er hela vägen fram till inflyttning i ert nya fina hus! Kontakta närmaste säljkontor här.

vargardahus_m_logo.png

När era planer börjar ta sig mer konkreta former är det våra kunniga ritare, husdesigners och konstruktörer, som hjälper er att visualisera och planera ert hus. Er agent är kontaktpersonen som leder er genom hela resan och projektledaren finns med i bakgrunden och följer husprojektet från avtal till slutbesiktning. Ni kan lita på deras noggrannhet och kompetens!

Alla våra avdelningar samarbetar tätt, för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. När du har kontakt med oss som jobbar administrativt, så vet vi ofta redan vem vilka ni är och hur er drömvilla ser ut. Kontakta oss gärna om ni har frågor som rör fakturor eller om ni har andra funderingar!

I vår produktion arbetar enbart professionellt utbildade hantverkare med lång erfarenhet. Alla har de specialistkompetens just för att bygga småhus, vilket säkerställer att ert hus blir byggt med mycket hög kvalitet!

Följ VårgårdaHus i sociala medier @vargardahus #vargardahus
Läs mer om sortimentet på vargardshus.se

OurLiving hos VårgårdaHus

Våra kunder får tillgång till OurLiving-appen redan direkt efter kontraktstecknandet. Då har vi en gemensam plattform för alla avtal, ritningar etc. Med pushnotiser och nyheter kan vi informera om hur bygget framskrider så att du känner dig delaktig. Vid inflyttningen får du bopärmen digitalt i OurLiving-appen med alla bruksanvisningar och underhållsförslag från oss så att du kan ta hand om ditt nya hus på bästa sätt.

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Alternativt kan du logga in från en dator via office.ourliving.se

 

I samband med kontraktstecknandet får du som är bostadsköpare ett mail med inbjudan till ditt husprojekt i OurLiving. Genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet och aktivera ditt konto kommer ditt projekt automatiskt att dyka upp i appen. Om ni är flera köpare av samma bostad får ni vars ett konto, kopplade till samma bostad.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving kan du meddela din kontaktperson hos VårgårdaHus. 

 

När du loggat in i appen, kan se ditt projekt och all den information som VårgårdaHus har lagt in om projektet. Vid inflyttning får du dessutom bopärmen digitalt. Sedan kan du själv fylla på med önskat innehåll. Om du t.ex. målar om i sovrummet kan du skriva in den nya färgkoden i appen, Du kanske behöver veta den längre fram?

Läs mer under avsnittet Kom igång.

 

 

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving-appen, ta i första hand kontakt med support@ourliving.se

OurLiving-Logotype-green-RGB.png
bottom of page