top of page
Iphone_background_yellow.jpg

För boende

Oavsett om du äger din bostad eller är hyresgäst är OurLiving den ultimata boendeappen som håller reda på all information om din bostad. I appen får du också all information från din bostadsrättsförening eller hyresvärd.

Kom igång med appen!

1

Ladda ner appen

Du laddar enkelt ner OurLiving via App Store eller Google Play. Appen är kostnadsfri.

2

Skapa ditt OurLiving-konto

Du registrerar dig snabbt och enkelt genom att skapa konto. Detta kan du göra antingen direkt i appen eller om du fått ett inbjudningsmail t.ex. från din bostadsleverantör.

3

Använd din digitala bopärm

Om du flyttar in en ny bostad från en av OurLivings partners så har du redan all information om bostaden i appen.  Annars kan du själv börja göra din bostadsinformation digital! 

bopärmsbanner.png

Har du fått en digital bopärm
med din nya bostad?

Välkommen till framtiden!

Om du köpt en ny bostad av en bostadsutvecklare eller hyr av en hyresvärd som är partner med OurLiving kommer du att få all information om din egna bostad, en sk. digital bopärm, förifylld i OurLiving-appen så att du alltid har allting lätt tillgängligt i din ficka. Du kan sedan själv kan ändra och lägga till efterhand.

Är det en flerbostadsfastighet kommer du även att få all information och vad som är på gång i fastigheten via OurLiving-appen - viktiga dokument som t.ex. trivselregler, nyheter från styrelsen eller hyresvärden och inbjudningar till gemensamma aktiviteter. Allting digitalt så att vi slipper alla papper och tillsammans sparar på jordens resurser. Bra va!?

ikon2.png

Digital bopärm

I din digitala bopärm i OurLiving-appen samlar du all information om bostaden, utrymmen, inventarier, material och byggnadsdelar samlad med dokument, manualer, kvitton och bilder lätt tillgängligt. 

I en Att Göra-lista kan du lägga upp tips och påminnelser om underhållsåtgärder från proffsen.

1.png
Bild48.png
ikon1.png

Kommunikation och information

Nyhetsflöde med pushnotiser

 

​Ta del av de senaste nyheterna från föreningen eller hyresvärden som berör dig och dina grannar i huset!

OurLivings digitala boendeplattform är till för att skapa en närhet och trygghet i föreningen, grannar emellan och mellan medlemmar och styrelse.

Events och kalenderhändelser

 

I en kalendervy får du översikt över kommande aktiviteter i fastigheten, sommarens grillfest och andra viktiga datum att boka in. OurLiving-appen håller dig uppdaterad via push-notiser kring vad som är på gång! 

Bokningskalender - Dela och boka!

 

I bokningskalendern kan du som boende själv gå in för att boka gemensamma utrymmen och resurser. Det kan vara bastun, gästlägenheten eller vinkällaren. Kanske har föreningen en gemensam elcykel, verktygslåda eller andra låneverktyg?

resursbokning.png
infosidor.png

Informationssidor

 

​Föreningen eller hyresvärden har skapat informationssidor till dig med allt som är värt att veta om föreningen, fastigheten eller för dig som hyresgäst. Trivselregler, stadgar, föreningshistorikgemensamma avtal som rör föreningen och föreningens medlemmarinformation om parkering, städning, besiktning och kontaktuppgifter - ja, allt finns tillgängligt snabbt och enkelt i appen!

ikon3.png

Felanmälan och återkoppling direkt i appen

Felanmälan för bostaden eller gemensamma ytor kan göras direkt i appen. Du kan komplettera ärendet med beskrivning och bilder för att det snabbare ska kunna åtgärdas.

Bild30.png

Var med på vår spännande resa för att digitalisera boendet

OurLiving utvecklas hela tiden med nya smarta funktioner för bostadsinnehavare, Brf-styrelse och hyresvärdar/fastighetsägare. Vilka funktioner och prioriteringen av funktionerna som utvecklas i OurLiving-plattformen beror mycket på önskemål och synpunkter från användarna. Alla kan vara med och påverka!

Bild1.png

Har du frågor om OurLiving-appen? 

Klicka här för att komma till vår FAQ och våra vanligaste frågor: 

bottom of page