top of page
projects_lgreen.jpg

Referens Digital kund- och boendeplattform

cormac-logo.png
All-inclusive för Skimra

I april 2022 stod det klart att OurLivings hela tjänsteutbud blir en central del i Malmös nya stora prestigeprojekt Skimra, en nio våningar hög fastighet som binder samman den gamla stadskärnan med Västra hamnen.

Om Skimra

Skimra består av 58 exklusiva bostadsrätter i en fastighet som kombinerar inspirerad estetisk elegans med hög kvalitet och spjutspetsteknik. Det är bostadsutvecklaren Cormac som uppför fastigheten intill Nordens äldsta bevarade renässansslott Malmöhus i blickfånget. Inflyttning beräknas ske under 2024.

Comrac väljer All-inclusive för projektet

Tjänsteutbudet som kommer att erbjudas av OurLiving täcker hela kundresan och är en komplett digital leverans för boendekommunikation och hantering. Paketet består bl.a av kommunikations- och tillvalsmodul, bopärm, ärendehantering m.m. Med All-inclusive innebär det att OurLiving tar hand om allt administrativa arbete åt Comrac.

 

skimra.webp


-"Den digitala kommunikationsplattform som OurLiving erbjuder är helt i linje med vår ambition att skapa en digitaliserad byggnad utöver det vanliga. Ourliving appen kommer att vara ett betydande hjälpmedel i vår kommunikation till bostadsköpare men även för framtida BRF-styrelse och fastighetsförvaltning.”

Magnus Schönhult

Cormac

Klicka HÄR för att läsa mer om projektet Skimra

bottom of page