lyckos.png

Lyckos skapar väldesignade och inspirerande bostäder för familjer med vanliga inkomster. Vi vill väcka Hemlängtan hos alla som väljer att bosätta sig i ett nybyggt radhus eller en lägenhet från Lyckos. Vi vet att vardagen kan bli så mycket skönare och enklare med naturliga material och omsorgsfullt genomtänkta lösningar. Alla hus är Svanenmärkta vilket borgar för en frisk och sund inomhusmiljö.

lyckos_sandby_logga.png

Vi bygger flerbostadshus med lägenheter 1-4 rok och två olika radhus - Kvadraten på 118 kvm och Vinkeln på 110 kvm - som är planerade med tanke på den växande eller den krympande familjen. Med ett entréplan tänkt för livet tillsammans och en ovanvåning för det privata livet är de flexibla hus man kan bo i länge. 

Lyckos är ett fristående bolag inom Midroc-gruppen som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Bolaget har huvudkontor i Helsingborg och bygger bostäder i Skåne, Halland och Småland men med siktet inställt även på resten av Sverige.

 

OurLiving hos Lyckos

Vi har valt att låta våra kunder få tillgång till OurLiving-appen för att administrera sina hus och bostadsrättsföreningar via den. Ett enkelt och modernt sätt att ha sin bopärm. Bostadsrättsföreningarna kan använda systemet till sin framtida kommunikation och då har vi bidragit till en förening med ordning och reda för lång tid framöver.

 

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Alternativt kan du logga in från en dator via office.ourliving.se

 

I samband med tillträde får du som är bostadsköpare ett mail med inbjudan till din bostad och bostadsrättsförening i OurLiving. Genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet och aktivera ditt konto kommer din bostad och bostadsrättsförening automatiskt att dyka upp i appen. Om det finns flera bostadsrättsinnehavare i samma bostad får ni vars ett konto, kopplade till samma bostad.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving kan du meddela din kontaktperson hos Lyckos. 

 

När du har kommit in i appen och kan se din bostad och bostadsrättsförenings sida ska du komma åt all den information som Lyckos har lagt in. Sedan kan du själv fylla på med önskat innehåll. Om du t.ex. målar om i sovrummet kan du skriva in den nya färgkoden i appen, Du kanske behöver veta den längre fram?

Läs mer under avsnittet Kom igång.

 

 

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving-appen, ta i första hand kontakt med support@ourliving.se