top of page
projects_lgreen.jpg

Referens Digital kund- och boendeplattform

MeconBostad-logo-RGB.png
Mecon Bostads samarbete med OurLiving

Mecon Bostad har varit kunder hos oss på OurLiving sedan 2020 och använder kommunikationsdelen flitigt - både som ett marknadsföringsverktyg och senare för kundkommunikation till bostadsköparna i det berörda projektet. 

Plattform för kommunikation

Mecon bostad vill med nytänkande och engagemang skapa välbyggda, spännande och moderna bostäder som fler har råd med. Utgångspunkten för deras bostäder är innovativa och inkluderande arkitekturer för ett hållbart och problemfritt boende. För att bostadsköparna ska känna sig inkluderade och involverade i projekten använder Mecon bostad kommunikationsdelen från OurLiving-plattformen flitigt. Innan säljstart används verktyget som ett sätt att informera och marknadsföra projektet till olika intressenter. Efter försäljning fortsätter Mecon att använda kommunikationsverktyget och kan genom plattformen informera och skicka ut nyheter kring det berörda projektet. För att kunderna inte ska missa något får de push-notiser skickade till sig via appen när ny viktig information läggs upp. På grund av den tidiga och flitiga kundkontakten har Mecon Bostad på ett effektivt sätt kunnat informera både spekulanter och kunder genom hela byggprocessen.

Den digitala bopärmen

Med OurLivings app har bostadsköpare som flyttar in i ett av Mecon Bostads projekt bekväm tillgång till all information som behövs om den nya bostaden. I appen finns bruksanvisningar och skötselinstruktioner för alla produkter och inventarier som har installerats under byggprocessen. Bostadsköparen kan enkelt nå sin digitala bopärm direkt från datorn, telefonen eller surfplattan.

Smidig överlämning till BRF 

Appen innehåller även en gemensam del med föreningsinformation om bostadsrättsföreningen som bostadsköparna kan ta del av. Mecon Bostad kan enkelt lämna över hela OurLiving-plattformen till den boende styrelsen som kan fortsätta använda appen som kommunikationsverktyg till sina medlemmar. Här finns även flertalet funktioner som är användbara för styrelsen i en BRF. Läs mer om OurLivings BRF-funktioner HÄR

station1901.png

Mecon Bostads projekt Station 1901 i Roslags-Näsby med 110 lägenheter och 6 stadsradhus. Alla med varsin digital bopärm levererad från OurLiving. Läs mer på station1901.se

bottom of page