top of page

Inflyttning för Peabs Brf Gamelstads Plaza

Idag flyttar den första etappen in i Peabs präktiga projekt Brf Gamlestads Plaza, som byggts i expansiva Gamlestaden i Göteborg. I projektet har Peab använt OurLivings tjänster för digitala bopärmar samt plattformens bokningsfunktion.


Förutom en 100kvm stor takterrass och en grönskande innergård att dela på, får alla 75 bostadsrätter även varsin digital bopärm levererad från oss på OurLiving.


Peab har också använt vår bokningsfunktion under vinterns intensiva veckor av inflyttning. Sedan en tid tillbaka har de nyinflyttade kunnat boka en tid för flyttbilsplats samt två timmar av privat hissbokning genom vår plattform. Detta för att effektivisera och förhindra flyttkaos som ofta uppstår under de första dagarna av inflytt.


Oavsett om den boende förvärvat sig en 1a, 2a, 3a eller 4a är kundupplevelsen minst lika professionell och modern som lägenheten som nyss förvärvats.


Brf Gamlestads Plazas boende Brf-styrelse kommer nu att att fortsätta använda OurLivings plattform för bl.a. boendekommunikation, bokning av gemensamma utrymmen och många andra användbara funktioner som hjälper styrelsen i deras informativa och administrativa arbete. Läs mer om funktioner för Brf-styrelser här.


Vi hoppas att alla bostadsköpare är nöjda med sina nya bostäder och digitala bopärmar!

Stort lycka till med inflyttning!


Klicka här för att besöka Peabs projektsida

Klicka här för att återgå till våra senaste nyheterBilder är tagna från Peabs hemsida

Comments


bottom of page