top of page

Compare-IT byter namn till OurLiving

Som kommunicerades i samband med ordinarie Bolagsstämma den 11 maj 2022 så röstade bolagsstämman igenom namnbytet från Compare-IT till OurLiving AB och nu är namnändringen registrerad på Bolagsverket.

Bolaget kommer att handlas under det nya aktienamnet OurLiving och kortnamnet blir ”OURLIV” på Spotlight Stock Market från och med den 1 november. CFI och ISIN-koderna ändras inte. FISN-koden ändras till Ourliving/SH. Lansering av det nya varumärket rullas successivt ut fr.o.m den 1 november och pågår under hösten 2022. All information om bolaget finns på bolagets hemsida https://www.ourliving.se/ som kommer att uppdateras, bl.a med nytt grafiskt gränssnitt, den 1 november.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-”Som vi tidigare har meddelat i samband med årsstämman den 11 maj 2022 så byter vi nu namn till OurLiving AB och det förmedlar det vi åstadkommer mycket tydligare. OurLiving står för öppenhet, hållbarhet och är inkluderande vilket passar med vår strategi att erbjuda en helhetslösning för bygg- och fastighetsbranschen. Nu ser vi fram emot att inkludera våra kunder, partners, leverantörer och medarbetare i vår lanseringskampanj och ambitiösa tillväxtresa.”

* Fusionen av OurLiving AB och Compare-IT Nordic AB är pågående. * Bolaget Solarfuture i Sverige AB, som nyss förvärvades och beräknas tillträdas den 30 december, påverkas inte av namnändringen. Solarfuture i Sverige AB kommer att ligga kvar som dotterbolag tills vidare och behåller sitt varumärke.

Läs hela pressmeddelandet på cision HÄR

Commenti


bottom of page