top of page

Emanuel Widemarker: OurLivings senaste tillskott!

Uppdaterat: 15 dec. 2022

Vi fortsätter växa och välkomnar Emanuel Widemarker till OurLiving-familjen i rollen som Sales Executive! Vi välkomnar Emanuel med tre snabba:


Vem är du?


”Jag är 33 år gammal och bor i Limhamn med min fru och min son. Jag startade min karriär som elitfotbollsspelare och byggde senare upp mitt eget företag inom säkerhetsbranschen. Efter en kort mellanlandning inom bilbranschen tar jag nu klivet tillbaka in i fastighetsbranschen för att nå ut med OurLivings smarta lösningar. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner och när tid och möjlighet ges så spelar jag gärna golf, padel eller squash. ”


Vad ser du mest fram emot med arbetet på OurLiving?


”Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara med på den resan som OurLiving har påbörjat. Jag är övertygad om att med den helhet vi kan erbjuda branschen så är vår potential enorm. Med OurLivings senaste förvärv av Solarfuture så blir vårt erbjudande än mer attraktivt vilket känns väldigt roligt och spännande. ”


Hur har dina första veckor varit?


”Det har varit kanon på alla sätt. Kollegorna är helt fantastiska och har välkomnat mig på bästa vis. Alla är otroligt skickliga inom sina områden och hela organisationen är väldigt driven och framåtlutad, vilket jag uppskattar! ”


Varmt välkommen Emanuel!Comments


bottom of page