top of page

Fler SaaS-baserade leveranser till Optimala Hem

OurLiving har levererat tre nya projekt till bostadsutvecklaren Optimala Hem, med inflyttning 22 juni och 7 juli. De moduler som levererats är tillval, som i sin tur genererar bostadsspecifika bopärmar, samt kommunikationsmodul. Denna modul möjliggör för bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar att enkelt kommunicera med bostadsinnehavarna. Betalningsmodellen är SaaS-baserad.

Optimala Hem använder OurLivings boendeplattform med tillvalhantering, digitala bopärmar och kommunikationsverktyg till samtliga sina nybyggnationer vilket årligen innebär ca 120 bostäder. OurLiving har nu senast levererat till projekt i Skurup och Flyinge med 16 stycken radhus respektive 14 stycken parhus samt till 10 stycken radhus i Jonstorp.

Karsten Johansen, Marknadschef på Optimala hem/Första villa BR har tidigare kommenterat:

”- Vårt bolag vill ligga i framkant vad gäller kundservice. Att använda OurLiving är en del av att ge kunderna ett verktyg där de enkelt kan sköta sitt hem och alla handlingar som där hör till. Inte bara vid köptillfället utan genom hela tiden man äger boendet.”

Henrik Jarl, VD Compare-IT Nordic AB, kommenterar:

”- Samarbetet med Optimala hem visar hur uppskattade våra funktioner är som vi tillhandahåller via OurLiving-appen. Inte bara före och under byggnationen utan också i förlängningen när bostadsrättsföreningen tar vid och man värdesätter vår SaaS-baserade betalningsmodell som är enkel för bostadsrättsföreningen att arbeta med.”

Yorumlar


bottom of page