top of page

Framgångsrik applansering - 120 nya bostäder levereras ut i OurLivings nya app

Lanseringen av OurLivings nya plattform och app (28 februari 2023) har gett bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar, bostadsköpare m.fl. tillgång till fler och bättre funktionaliteter. Under den första månaden levereras totalt 120 nya bostäder ut i den nya appen och fler är på gång.


Det är leveranser av digitala bopärmar i OurLiving-appen vid kundernas inflyttning i nyproducerade bostäder – en hållbar lösning för klimatets och användarvänlighetens skull. Leveranserna sker under mars månad och avropas från flera av OurLivings kunder, så som bl.a. BoKlok, Mecon Bostad och Vårgårdahus.


Statistik från OurLiving-plattformen visar att antalet användare har ökat stadigt under de senaste åren. Under 2022 nåddes en viktig milstolpe då antal användare på plattformen passerade 10,000+ st. Totalt har OurLiving varit med i leveransen av drygt 8200 bostäder utspritt över nästan 600 bostadsprojekt och bostadsrättsföreningar. Den stora majoriteten av bostadsrättsföreningar som introduceras till OurLiving väljer att fortsätta abonnemanget efter garantiperiodens två år.Henrik Jarl, VD, OurLiving kommenterar:

”Att under den första månaden kunna leverera ut 120 nya bostäder i den nya appen känns väldigt bra. Vårt utvecklingsteam har arbetat hårt för att få alla delar på plats, och det känns fantastiskt att nu få ge våra användare full tillgång till alla funktioner. Majoriteten fortsätter att använda vår plattform efter garantitiden vilket återigen visar på att vår affärsidé fungerar och att plattformen fortsätter driva in SaaS-intäkter.”

Bakgrundsinformation

Stora delar av den äldre versionen av OurLivings plattform och app har nu ersatts av en ny, webbaserad version. Användarna har mötts av ett helt nytt utseende och navigeringsflöde som både förenklar och förbättrar processerna under arbetsgången. Plattformen är uppbyggd på ett modulärt sätt vilket möjliggör fortsätt utveckling och uppskalning av nya funktionaliteter som möter och tillfredsställer de olika användarnas behov.


Läs mer om de olika funktionerna:För att läsa hela pressmeddelandet, klicka HÄR

Comentários


bottom of page