top of page

Möjliggör köp av tjänster direkt i appen

OurLivings dotterbolag Boappa inleder ett nytt samarbete med Dorunner. Genom samarbetet ges boende i bostadsrättsföreningar anslutna till Boappa, möjlighet att på ett smidigt sätt boka och köpa hantverkstjänster direkt i appen.


Dorunner är ett bolag som driver en digital marknadsplats varigenom olika möjligheter erbjuds för kunder, både konsumenter och föreningar, att köpa paketerade hantverkartjänster inom framför allt el och VVS till fasta, fördefinierade priser. Dorunner arbetar kontinuerligt med att addera nya tjänster. Genom en teknisk integration kan aktuella tjänster enkelt sökas fram och köpas i Boappas app/webbapp medan Dorunner ansvarar för och slutför utförandet av tjänsterna gentemot kund. Funktionen kommer att lanseras under april månad.


HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-”Vi fortsätter att bygga en plattform där vi stärker erbjudandet och kundnyttan såväl för den enskilda användaren som för föreningen. Samarbetet med Dorunner förenklar verkligen vardagen för den boende genom att lösa vanligt förekommande problem på ett snabbt, prisvärt och säkert sätt - direkt i appen och samtidigt ha en kontaktpunkt för eventuella uppföljande frågor eller garantiärenden.”


Läs hela pressmeddelandet här>>

Comments


bottom of page