top of page

Lär känna vår nya kollega Tilda!

Förra veckan välkomnade vi Tilda till OurLiving i rollen som Entreprenadingenjör! Lär känna vår nya kollega som kommer hjälpa till med att få våra solenergianläggningar på plats! ☀️Hej Tilda! Vill du berätta lite om dig själv? ☀️

Jag heter Tilda Österberg, är 23 år och kommer från Trelleborg. Jag är en glad person som älskar att utvecklas och lära mig nya saker.

Vad har du gjort innan du började din tjänst på OurLiving??

Jag har jobbat som Aupair i USA i ett år, varit ekonomi- samt förvaltningsassistent, jobbat mycket inom restaurang och även utbildat mig till Produktionsledare.


Kan du berätta om hur en vanlig dag kan/kommer att se ut för dig som Entreprenadingenjör på OurLiving?

Jag kommer att sitta med bland annat planering, inköp, projektuppföljning och överlämning av olika solenergiprojekt…och troligtvis en hel del andra saker. :-)

Vad ser du mest fram emot?

Att lära mig nya saker och utvecklas i min roll som entreprenadingenjör.

Hur har dina första veckor varit?

De har varit väldigt bra! Jag har blivit väldigt väl omhändertagen av mina kollegor och har redan fått lära mig väldigt mycket. Jag känner verkligen att detta kommer bli superbra!

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar spenderar jag min tid med min sambo, familj och vänner. På vinterhalvåret älskar jag att åka ner till Bad Gastein för att kunna maximera dagarna med skid- och snowboardåkning, samt hälsa på mina föräldrar som har nyligen skaffat hotell där. På sommarhalvåret spenderar jag mycket tid ute och helst vid havet (men bara när det är fint väder).

Har du någon dold talang?

Min dolda talang är att jag jobbar som bäst när jag har många bollar i luften.

Varmt välkommen Tilda! Vi hoppas att du kommer trivas hos oss!
Comments


bottom of page