top of page

Ytterligare satsning för att driva tillväxt – ny lagerlokal

OurLivings fortsatt stora orderingång har tillfört ett behov av en ny lagerlokal för bolagets erbjudande av solenergilösningar. Nu flyttar OurLiving sitt solenergilager till en större lokal i Malmö för ökad flexibilitet av leveranser och fortsatt expansion.


Flytten till den nybyggda lagerlokalen i Arlöv sker den 15 mars 2023. Lokalen är 120 kvm stor och består av lagerutrymme, kontorsplatser, omklädningsrum, och personalrum för de berörda medarbetarna. OurLivings huvudkontor är fortsatt på Slagthuset i Malmö.HENRIK JARL, VD OURLIVING AB KOMMENTERAR: –

" Vi har under de senaste månaderna mötts av en stor ökning i orderingång vilket kräver en större flexibilitet och snabb tillgång till solpaneler. Nu kommer våra medarbetare ha tillgång till en ny, fräsch lokal som förutom en bättre organiserad lagerlokal också tillhandahåller bl.a. kontorsplatser, omklädningsrum och fikarum. Med det nya lagret kan vi arbeta mer flexibelt och effektivt i våra leveranser och bolaget kommer kunna accelerera ytterligare.”

Läs hela pressmeddelandet HÄR


BILD: Några av OurLivings grymma solcellsmontörer

Comments


bottom of page