top of page

Nya efterlängtade funktioner för BRF:er


OurLiving Brf gör det möjligt för styrelsen och medlemmarna i bostadsrättsföreningen att på ett smidigt sätt kommunicera och informera i OurLiving-appen - en digital och lättillgänglig plattform, som samlingsyta för information, kommunikation och dokument helt enkelt. Till skillnad från en papperslapp på anslagstavlan, mail-utskick eller en hemmasnickrad hemsida är OurLiving både smart, hållbart, tillgängligt och användarvänligt!


Via det smarta och effektiva webbaserade OurLiving Backoffice är det enkelt för bostadsrättföreningens styrelse att administrera alla föreningens bostäder med tillhörande medlemmar. Funktionen Ägarbyte har funnits ett tag och underlättar överlåtelsen.


I OurLiving Backoffice hanteras också all kommunikation och information till medlemmarna:


  • Nyheter med pushnotiser. Berätta om att vattnet är avstängt på torsdag eller att det är vårstädning på gården för alla som kan.

  • Bjud in till events via Kalendern och använd anmälningsfunktionen för att se hur många som kommer.

  • Presentera Informationssidor med dokument och bilder för t.ex. stadgar, historik om föreningen och gemensamma avtal som rör föreningen och föreningens medlemmar.


Speciella styrelserum och styrelsefunktioner gör att styrelsens arbete också administreras på ett enkelt sätt.Genom den nya funktionen ’Mäklarsidan’ i OurLiving får föreningen möjlighet att på ett mycket enkelt sätt skapa en publik hemsida med bl.a. information om föreningen, ekonomi och kontaktpersoner.


Bokningsfunktion för gemensamma resurser, t.ex. gästlägenhet och cyklar har länge varit efterfrågad. Den funktionen är nu på plats och ingår naturligtvis i abonnemanget.

Bình luận


bottom of page