top of page

OurLiving levererar digital boendeplattform till Cityentreprenad

OurLiving och Cityentreprenad har tecknat ett avtal där OurLiving kommer leverera en boendeplattform för deras bfr:er. Plattformen kommer inkludera digitala bopärmar, ärendehantering och kommunikationsmodul.


Den digitala plattformen kommer hjälpa Cityentreprenad att genom digitala bopärmar effektivisera och kvalitetssäkra sammanställningen och leveransen av dokumentation till de boende. Genom den digitala bopärmsappen kommer Cityentreprenad enkelt kunna samla in, hantera och leverera all dokumentation om BRF:erna.

Genom boendeplattformen kommer alla berörda intressenter så som styrelsen, boende samt Cityentreprenad kunna kommunicera. Plattformen är webbaserad och lättanvänd för administration av föreningen/fastigheten.


Cityentreprenad gruppen ger människor möjligheter att bo och jobba för lång tid framöver. De skapar boende i småstad och storstad i olika skepnader som radhus och lägenheter både på höjden som på bredden. Deras mångsidighet och bredd gör att deras entreprenörskap levererar helheten från första spadtaget till nyckelfärdigt för kunden. Kunden alltid skall bli nöjd lägger dem samma engagemang på varje enskilda projekt och varje liten detalj.



För mer information kontakta 

Ercan Okur

+46 766 23 00 32

ercan.okur@ourliving.se

Comments


bottom of page