top of page

OurLiving utmanar Tradition med Innovation!

OurLiving-appen är vårt sätt att utmana den traditionella synen på åldrandet. Vi tror att varje medlem i en #bostadsrättsförening förtjänar att leva sitt bästa liv oavsett ålder. Genom att använda teknologin som en bro mellan generationer, skapar vi en inkluderande gemenskap där alla medlemmar kan trivas och känna sig hemma.


Varför är detta viktigt?


💡 Trygghet och Säkerhet

Vi vill att alla som bor i en bostadsrättsförening ska få tillgång till viktig information snabbt. Om något allvarligt skulle hända i fastigheten som innebär risk för säkerheten vill vi att alla ska bli notifierade omgående.


💡 Förenklad Vardag

Med OurLiving kan medlemmar hantera allt från bokning av gemensamma utrymmen till att få viktiga meddelanden från styrelsen. Detta sparar tid och energi för bostadsrättsföreningens styrelsemedlemmar


💡 Gemenskap och Anslutning

Genom OurLivings plattform kan medlemmar enkelt hålla sig uppdaterade om bostadsrättsföreningens aktiviteter och evenemang. Detta främjar social interaktion och minskar känslan av isolering.


Vi på OurLiving är passionerade för att skapa innovativa lösningar som förbättrar livskvaliteten för alla medlemmar i en bostadsrättsförening. Genom vår användarvänliga och skräddarsydda app, strävar vi efter att föra samman teknologi och gemenskap för att skapa en enklare och mer meningsfull vardag - oavsett ålder.


Just nu har vi ett unikt erbjudande där vi erbjuder nya bostadsrättsföreningar en kostnadsfri testperiod under 6 månader! 💥 Om du är intresserad av att veta mer om OurLiving-appen och hur den kan gynna din bostadsrättsförening, tveka inte att kontakta oss.Comments


bottom of page