top of page

OurLiving utmanar Tradition med Innovation!

OurLiving-appen Àr vÄrt sÀtt att utmana den traditionella synen pÄ Äldrandet. Vi tror att varje medlem i en #bostadsrÀttsförening förtjÀnar att leva sitt bÀsta liv oavsett Älder. Genom att anvÀnda teknologin som en bro mellan generationer, skapar vi en inkluderande gemenskap dÀr alla medlemmar kan trivas och kÀnna sig hemma.


Varför Àr detta viktigt?


💡 Trygghet och SĂ€kerhet

Vi vill att alla som bor i en bostadsrÀttsförening ska fÄ tillgÄng till viktig information snabbt. Om nÄgot allvarligt skulle hÀnda i fastigheten som innebÀr risk för sÀkerheten vill vi att alla ska bli notifierade omgÄende.


💡 Förenklad Vardag

Med OurLiving kan medlemmar hantera allt frÄn bokning av gemensamma utrymmen till att fÄ viktiga meddelanden frÄn styrelsen. Detta sparar tid och energi för bostadsrÀttsföreningens styrelsemedlemmar


💡 Gemenskap och Anslutning

Genom OurLivings plattform kan medlemmar enkelt hÄlla sig uppdaterade om bostadsrÀttsföreningens aktiviteter och evenemang. Detta frÀmjar social interaktion och minskar kÀnslan av isolering.


Vi pÄ OurLiving Àr passionerade för att skapa innovativa lösningar som förbÀttrar livskvaliteten för alla medlemmar i en bostadsrÀttsförening. Genom vÄr anvÀndarvÀnliga och skrÀddarsydda app, strÀvar vi efter att föra samman teknologi och gemenskap för att skapa en enklare och mer meningsfull vardag - oavsett Älder.


Just nu har vi ett unikt erbjudande dĂ€r vi erbjuder nya bostadsrĂ€ttsföreningar en kostnadsfri testperiod under 6 mĂ„nader! đŸ’„ Om du Ă€r intresserad av att veta mer om OurLiving-appen och hur den kan gynna din bostadsrĂ€ttsförening, tveka inte att kontakta oss.



bottom of page