top of page

Patriam skaffar boendeplattform samt digitala bopärmar via OurLiving.

Patriam har valt vår tjänst “OurLiving All Inclusive”, där vi producerar och distribuerar digitala bopärmar till deras kunder. Detta tillsammans med vår boendeplattform som inkluderar vår ärendehanteringsmodul.


Patriam kommer nu kunna effektivisera och kvalitetssäkra sammanställning och leverans av dokumentation till de boende genom digitala bopärmar. Systemet som enkelt kommer låta dem samla in, hantera och leverera all dokumentation om bostaden i en levande digital bopärmsapp.


Bostadsägarna kommer genom den lättanvända mobila digitala bopärmen få ordning och reda på all information om sin bostad samt ett enkelt sätt att hålla den uppdaterad. Den låter bostadsägaren lagra, och komma åt dokumentation, ritningar, drift och skötselinstruktioner om bostaden direkt från telefonen.


Patriam erbjuder unika och hållbara hem för medvetna människor – och med människors behov i centrum. Genom att se bortom standardiserade lösningar utvecklar de vackra och genomtänkta hem med attraktiva detaljer, både i lägenheten och kring fastigheten. Deras mångåriga kompetens inom bostadsbyggande och förståelse för människors behov, gör att de kan skapa attraktiva hem och en trygg affär för våra kunder.


Deras ambition att skapa boenden med höga miljö- och designambitioner som ger ett hållbart hem över tid. Ett hem som man kan leva i och beröras av, länge.


Läs mer om Patriam www.patriam.seFör mer information kontakta

Ercan Okur

+46 766 23 00 32

Comments


bottom of page