top of page

Reformhus lägger ytterligare order på OurLiving-plattformen

Reformhus har lagt ytterligare en order på OurLivings digitala lösningar. Avropet innefattar digitala bopärmar för Brf Hästskon i Haninge.


Brf Hästskon Runsten består av totalt 34 lägenheter varav 11 st blir inflyttningsklara under hösten. Bopärmarna som levereras används redan vid förbesiktningarna och fylls sedan på efter hand. Under året har OurLiving fått flertalet beställningar från Reformhus, bl.a i Gagnef och Ystad. Samtliga projekt innebär återkommande intäkter, d.v.s SaaS.

HENRIK JARL, VD OURLIVING AB KOMMENTERAR:

"Vår satsning på bostadsutvecklare och BRF:er fortsätter med full fart framåt och extra kul är det förstås när en befintlig kund som Reformhus väljer att fortsätta med OurLiving-plattformen som dessutom är ett hållbart val.”

FREDRIK HÄLLGREN, PROJEKTLEDARE REFORMHUS AB KOMMENTERAR:

"Ett trevligt samarbete där vi till slutkund levererar en produkt som är helt digital. Detta underlättar hanteringen för alla inblandade och ligger även helt rätt i tiden. Med appen OurLiving i telefonen har kunden alltid tillgång till sin bopärm.”
---

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

Om Reformhus

Reformhus är en husleverantör med ett unikt sätt att bygga ytterväggar. Konstruktionen utgår från isolermaterialet PIR. PIR-skivor limmas ihop till ett väggblock och därefter läggs blocket i en fräsportal som fräser ur spår för träreglar, fönster och dörrar. Därefter limmas och skruvas den bärande träregelstommen in i väggblocket. Det ger en yttervägg med lågt u-värde, utan köldbryggor.


Läs hela pressmeddelandet HÄR

Comentários


bottom of page