top of page

OurLiving inleder samarbete med BoKlok

Uppdaterat: 13 mars 2019

Bostadsutvecklaren BoKlok ser stora fördelar med Ourliving och kommer att erbjuda appen till alla sina kunder. De båda företagen har tecknat samarbetsavtal för gemensam vidareutveckling av tjänsten.


OurLiving-appen

BoKlok väljer digitala boendetjänster OurLiving är en svensk startup som fokuserar på utvecklingen av digitala boendetjänster. Företagets nya app med samma namn samlar all information om det egna boendet direkt i mobilen. Med ett nytt samarbetsavtal får BoKloks kunder tillgång till den nya digitala tjänsten.


Appen är enkel att använda och hämtas direkt hem från App Store eller Google Play. Användaren loggar in med personlig kod och all dokumentation om det nya hemmet laddas automatiskt över till mobilen, t ex ritningar, materiallistor, bruksanvisningar och underhållsdokument”


Jämfört med en traditionell bo-pärm är fördelarna många: Digitala tjänster är ett mer hållbart alternativ som minskar antalet papper som följer med t.ex. ett boendeköp, säger Jessica Rosén, chef för marknadskommunikation BoKlok. Utvecklingen går fort fram och vi ser fram emot att få ersätta vår befintliga app “Hemma Bäst!” med en ny, mer användarvänlig app. Our Living erbjuder användaren en smidig och lättillgänglig förvaring av digital information om det egna boendet, vilket kan förenkla både ägandet och underhållet av den nya bostaden.

Den nya appen skapar fördelar över tid. Med ett inbyggt underhållsbibliotek skickas automatiskt påminnelser när det t ex är dags att rengöra golvbrunnen eller byta filter i spisfläkten.

OurLiving är en unik tjänst. Du behöver t ex aldrig mer åka hem från IKEA för att mäta och se om den nya bokhyllan får plats. Med all information i mobilen får du direkt svar på alla dina frågor, var du än är. Samarbetsavtalet med BoKlok, som ägs av Skanska och Ikea gemensamt, är ett tydligt kvitto på att vi är på helt rätt väg, menar Jörgen Brandt, CEO på OurLiving.


BoKlok kommer att introducera appen till nya kunder under våren 2019.


För mer information:

Sacha Pardon, Pressansvarig, Sacha.pardon@boklok.se, dnr 010-449 33 26 Jessica Rosén, chef Marknadskommunikation, vxl 010-448 00 00 Jörgen Brandt, VD, OurLiving, jorgen.brandt@ourliving.se, 0736-606081


Relaterade länkar: www.ourliving.se www.boklok.se


Om BoKlok BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna. Om OurLiving OurLiving är en digital tjänst som inspirerar till ett boende som är enklare, tryggare och smartare. Med OurLiving kan du direkt samla all information om ditt boende på en enda plats. Med ett färdigt underhållsbibliotek får du dessutom automatiskt påminnelser när något behöver ordnas i hemmet.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page