top of page

Thage ingår samarbete med OurLiving

Thage har valt OurLivings tjänster till deras förvaltning av hyresrätter. Förutom digitala bopärmar, levererar vi i vår boendeplattform vår ärendehanterings- och kommunikationsmodul till dess residenter.


Med hjälp av den nya tjänsten så kommer Thage att effektivisera och kvalitetssäkra sammanställning och leverans av dokumentation om bostaden till sina hyresgäster i en levande bopärmsapp. OurLivings lättanvända webbaserade plattform tillåter Thage att förmedla dokumentation, ritningar, drift och skötselinstruktioner om bostaden samt behålla möjligheten att kommunicera med hyresgästen. Med hjälp av plattformen blir det enkelt att hålla information om bostaden uppdaterad.


Thages vision går hand i hand med det nya samarbetet. Deras vision är att de ska vara den bästa byggaren på sin marknad – där man möts av engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar. De menar att även om de bygger riktigt stora hus så vet de att resultatet beror på beslut om många små detaljer och de fattas bäst i nära kontakt med sina kunder.


“Vi är otroligt glada och stolta över att ha Thage med på den digitala resan som möjliggör ett överlämnande av bostäder med samlad och uppdaterad information. Samt att kunna hjälpa Thage i sin vision att fatta beslut i nära kontakt med sina kunder, säger” Ercan Okur CSO på OurLiving.För mer information kontakta

Ercan Okur

+46 766 23 00 32


Comentários


bottom of page