top of page

OurLiving utnämnd till topp tio hetaste digitala startups

Uppdaterat: 14 jan. 2019

Tillväxtverket har utsett OurLiving till ett av landets tio hetaste digitala tillväxtbolag.


Initiativet Start-Up Sweden

Tillväxtverkets initiativ Startup-Sweden ger mindre snabbväxande digitala bolag från hela Sverige tillgång till startup-scenen i Stockholm. Under en intensiv vecka utökar bolagen sitt nätverk med andra företag, finansiärer och möjliga partner. De får också utveckla sina kunskaper inom affärsutveckling. Under 2016 - 2017 deltog 80 startupbolag från hela Sverige i Startup-Sweden där Ourliving blev utnämnd till en av Sveriges hetaste digitala start-ups. Nedan följer hela topp tio listan:


OurLiving, Bjärred, har utvecklat en digital tjänst som samlar allt om hemmet på en plats och fungerar som en digital bopärm. Carrot, Stockholm, har utvecklat appen Scopey som gör det möjligt att bygga hoppbanor för hästar direkt i mobilen.

Pinya Group, Göteborg, tillhandahåller appen Kejtra för beställning av catering där matleverantörer, priser och menyer kan jämföras. 

Phoenix Biopower, Stockholm, utvecklar teknik för högeffektiv biokraft.

For Life Academy, Umeå, tillhandahåller ett webbaserat program som hjälper barn med övervikt mot ett hälsosammare liv.

GoEqual, Stockholm, har utvecklat ett digitalt verktyg som hjälper företag och organisationer att bli jämställda.

We are Spin Dye, Stockholm, arbetar med att förändra modeindustrin mot en hållbar och digital färgningsprocess i tillverkningen.

Pitchler, Växjö, har utvecklat en rekryteringsplattform som hjälper arbetssökanden att sticka ut ur mängden.

Airmee, Stockholm, har utvecklat en teknik för att optimera logistikflöden och gör det möjligt med ”samma dag”- och expressleveranser.

Lookatech, Stockholm, tillhandahåller appen Singalong med vilken artister skapar kanaler där fans kan sjunga covers och duetter till olika versioner av låtarna.

Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/tillvaextverket/pressreleases/bolag-fraan-umeaa-vaexjoe-och-bjaerred-till-startup-sweden-2441851


Vill du också få möjligheten att ställa upp i Start-Up Sweden?

Det går redan nu att söka till årets andra boot camp som äger rum 28 maj – 1 juni. Anmälan här

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page